CITEȘTI

Concurs: ” Din nou… la şcoală”

Concurs: ” Din nou… la şcoală”

din nou la scoala
Distribuie articolul:
Share

„A venit, a venit toamna”! Ne încântă ca în fiecare an cu roadele sale bogate şi cu frunzele care îşi schimbă culoarea, surprinzându-ne  mereu cu un dans ameţitor, foşnind apoi uşor sub paşii noştri, un cânt doar de ele ştiut. În timp ce îmi pregătesc materiale şi idei pentru tema acestei luni aici, în Revista Atelierul, mă gândesc cum, acum câţiva ani, pregăteam temele de peste vară, pentru a le avea gata la începutul noului an şcolar.  Mă cuprinde nostalgia şi vă invit la un concurs organizat pe blogul meu.

Pentru mine şcoala înseamnă descoperire şi creativitate. Aşa că vă provoc să creaţi ceva care să vă amintească de şcoală, sau să vă fie de folos în noul an şcolar (creaţii literare, culinare, lucru manual, desen etc).

Dacă aveţi un blog sau un site publicaţi un articol în care să vă prezentaţi lucrarea în imagini şi câteva cuvinte, dacă nu,  puteţi trimite lucrarea, însoţită de text pe adresa de mail menţionată pe pagina concursului. Se poate participa cu o singură lucrare, nouă, special realizată pentru concurs.

Ultima zi de înscriere este 6 octombrie (23:59), iar câştigătorii îi vom afla în urma extragerii automate pe care o broscuţă foarte haioasă o va efectua.

din nou la scoala

Premiile vor fi:

♥ o păpuşă amigurumi croşetată special după unul dintre cele patru modele desenate (la alegere),

♥ un carnetel cu bufniţa înţeleaptă realizată cu tehnica nodurilor,

♥ o pereche de mitene pinguin croşetată după model propriu, din acril în degrade.

Puteţi citi mai multe informaţii despre concurs şi vă puteţi înscrie aici: „Din nou.. la scoala”. Vă doresc spor la creat şi baftă la concurs şi mă îndrept spre masa de lucru – am şi eu o temă frumoasă de pregătit: recolta de toamnă! Ce pregătesc? Veţi afla cât de curând!!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share