CITEȘTI

Tutorial: Coroniță de primăvară

Tutorial: Coroniță de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Astăzi vă prezint primul meu articol pentru revista Atelierul. Și pentru că îmi plac provocările și lucrurile personalizate, cum aș putea să-mi fac debutul dacă nu cu un tutorial?Oficial este primăvară iar păsările au început deja să ne încânte simțurile cu frumoasele lor triluri. Le zăresc de la geam cum se alintă așezate pe crenguțele copacilor care aproape au înmugurit.

În grădină curățenia de primăvară implică și tăierea crenguțelor uscate iar acestea sunt perfecte pentru a realiza o decorațiune de primăvară. Mai exact este vorba de o coroniță ce va recreea scena păsărilor vesele.

coroniță de primăvarăMaterialele necesare:[heartlist]

  • Cerc din polistiren
  • Fir de lână
  • Fetru
  • Foarfecă
  • Ață și ac
  • Pix
  • Carton reciclat de la o cutie
  • Crenguță[/heartlist]

materiale necesare

Haideți să începem lucrul printr-un desen cu pixul pe cartonul reciclat, eu am făcut un ampersand dar puteți desena și litere(inițialele voastre) sau cifre (dacă aniversați ceva anume). Apoi înfășurați firul de lână până când acoperiți toată suprafața cartonului.

desenațicoronita03leagăamparsand

Procedați la fel cu cercul de polistiren.

cerc polistiren

Decupați din fetru formele păsărilor apoi coaseți-le aripioare, eu le-am decupat sub formă de inimioare. Am lipit ochișori de plastic sau puteti să coaseți un „x” cu ață neagră.

decupare fetru

Cu această ocazie vă fac cunoștință cu asistenta mea Tuxie, o felină foarte harnică și mă ajută enorm… ca sursă de inspirație atunci când nu îmi fură ața sau bucățelele de fetru.

pasari fetru

Ultimul pas: lipim păsările pe crenguță și apoi o legăm de cerc alături de semnul amparsand.

coroniță de primăvară

Această coroniță cred că ar putea fi folosită ca decorațiune pentru un eveniment, o ședință foto de logodnă sau ar putea fi chiar piesa principală într-un bar de dulciuri la o nuntă, nu? Sper că v-a inspirat acest tutorial și aștept cu nerăbdare să văd creațiile voastre.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Creează o coroniță simpatică și colorată pentru ușa casei tale. Cu siguranță te va face să zâmbești de fiecare dată când te întorci […]

  2. denis-cristina

    12 martie

    Foate frumos , am si eu aceasta pasiune , daca doresti poti intra pe http://www.atelieruluidenis.wordpress.com . o primavara frumoasa iti doresc.

  3. Ne place, superba!

  4. Ingenios

  5. Foarte, foarte frumoasă! 😀 Felicitări dragă Cecilia pentru încă un tutorial superb! Raluca

  6. Madalina K

    11 martie

    Ce frumoooos, si subiectul si cromatrica aleasa. Felicitari!

  7. Alexandra Chereches

    11 martie

    si mie imi place! <3

  8. Superba coronita!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share