11 creaţii de autor pentru o nuntă 100% handmade

Distribuie articolul:
Share

Pentru noi, iubitoarele și creatorii de handmade şi autorii de produse unicat detaliile au o semnificație aparte. Am învățat să le apreciem, să le creem și știm că ele sunt cele care fac diferența. La un eveniment atât de important și frumos cum este nunta, sunt foarte multe elemente de luat în calcul, sunt multe lucruri bune care creează atmosfera, dar de cele mai multe ori, detaliile sunt cele personale.

Am cerut să ne trimiteţi până pe 20 august idei pentru o nuntă 100% handmade şi pentru că am primit peste 30 de mailuri în primele 24 de ore am selectat câteva idei. Ştim că acum este sezonul nunţilor, aşa că vrem să vă prezentăm cât mai multe idei creative şi produse de autor.

2

Surse imagini: 1, 2, 3

1

Surse imagini: 1, 2, 3

3Surse imagini: 1, 2, 3

4

Surse imagini: 1, 2

Aşteptăm şi alte idei pentru o nuntă 100% handmade. Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor colaje asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email: poza@revista-atelierul.ro până la data de 20 august 2013, ora 22.00.

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de maxim 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii].
  • Te rugăm să incerci să nu ne trimiţi colaje.

Vom alege cât mai multe imagini şi le vom publica pe www.revista-atelierul.ro în articole realizate în dulcele stil Atelierul. Dacă nu alegem poza produsului tău nu înseamnă ca este una nereuşită şi ca să îţi dovedim asta o vom publica la Rubrica Creaţiile Cititorilor.

Comentarii

Share