14 idei de autor pentru o vacanţă chic

Distribuie articolul:
Share

Vacanţa este pe final, mă refer la vacanţa de vară. Concediile s-au terminat, vremea este din ce în ce mai capricioasă şi în aer se simte un pic toamnă.  Vă recomandăm 14 creaţii handmade şi de autor numai bune de purtat în vacanţa ce a mai rămas sau în weekendurile însorite ale lunii septembrie. Sunt produse chic potrivite unei ţinute casual, unei ţinute de mare, de munte.

colaj-1--cu-modificari

Surse imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

moddd2

Surse imagini:

1, 2, 3, 4

Colaj-3--cu-modificari

Surse imagini:

1, 2, 3, 4

Sursă imagine reprezentativă: aici

Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor colaje asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email: poza@revista-atelierul.ro până la data de 5 septembrie 2013, ora 00.01.

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de maxim 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii]. O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să incerci să nu ne trimiţi colaje.

Vom alege cât mai multe imagini şi le vom publica pe www.revista-atelierul.ro în articole realizate în dulcele stil Atelierul. Dacă nu alegem poza produsului tău nu înseamnă ca este una nereuşită şi ca să îţi dovedim asta o vom publica la Rubrica Creaţiile Cititorilor.

Comentarii
3 Comments
  1. Ana Maria Petre
Share