CITEȘTI

Târgul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitato...

Târgul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori

Distribuie articolul:
Share

V for Verde, târgul minţilor deschise, desfăşurat în acest weekend în Bucureşti,a atras un număr mare de vizitatori. Pe 28 şi 29 septembrie, Casa Universitatorilor din Bucureşti a fost „gazda” a peste 1.500 de persoane interesate de un mod de viaţă sănătos şi care se bucură de orice moment cu energie şi pasiune.

În cele două zile ale târgului, cei 50 de expozanţi atenţi selectionaţi au întâmpinat vizitatorii cu delicatese şi bunătăţi bio, cosmetice organice, ateliere de gătit, workshop-uri, colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, precum şi produse eco deco, realizate din materiale reciclate şi alternative.

V for Verde - zona de cosmetice organice

V for Verde - Verde Aromat

Invitata specială, Olivia Steer, cunoscută ca adeptă a regimului raw-vegan, a oferit sfaturi despre dieta pe bază de crudităţi şi despre cum reuşeşte să îi atragă spre acest stil de viaţă sănătos chiar şi pe copiii ei, cei doi băieţi în vârstă de 5 şi 7 ani. Îndrăgita vedetă a oferit autografe celor care au cumpărat volumul său,“Dulciuri de poveste”, apărut la Editura Humanitas, 2013. Tot mesaje despre cum să avem grijă de sănătatea noastră a transmis şi Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în România, care a făcut demonstraţii de gătit şi a dezvăluit mici secrete ale cunoscutului bucătar britanic.

V for Verde- Olivia Steer

Toţi cei care au trecut pragul târguluiau intrat în Tombola V for Verde şi au câştigat multe “premii verzi”(cosmetice bio, tricouri pictate şi cusute manual şi multe alte produse atractive), iar persoana cu cea mai frumoasă bicicletăa primit ca accesoriu de la Pegas un coş cochet.

V for Verde - pietrele semipretioase, accesorii verzi - Copy

V for Verde - a doua editie a targului mintilor deschise

Anul acesta s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a târgului V for Verde; prima ediţie a avut loc în toamna anului 2012 şi a adus împreună peste 30 de expozanţi şi 1.000 de vizitatori.

Fotograf: Radu Voinea

Date de contact:

Call: 0724.228.626
Write: [email protected]
Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share