Trei ţinute chic pentru revelion

Distribuie articolul:
Share

De revelion ne place să ne îmbrăcăm cât mai chic, să ne accesorizăm cu produse handmade sau de autor şi să petrecem în compania prietenilor.  Pentru seara de revelion v-am pregătit trei idei pentru posibile ţinute accesorizate cu produse handmade sau de autor.

Prima ţinută este formată dintr-o rochiţă chic marca Lachatterie la care puteţi accesoriza cerceii Bo3miei. Nu ne-am hotărât care cercei se potrivesc cel mai bine aşa că vă prezentăm trei modele marca Bo3mia.

revelion1

A doua ţinută este una DIY,  bluza a fost rebranduită de Bo3mia prin accesoriile handmade florale create. Coliere de iarnă Transformator se potrivest perfect acestei ţinute. Puteţi să o accesorizaţi cu o clamă chic de la SlowSupreme, un inel de la Ramsmade şi un colier de la Copilărim.

revelion2

A treia ţinută este tradiţional chic la care am accesorizat o geantuţă handmade creată de Bo3mia, puteţi să vedeţi tutorialul aici https://www.revista-atelierul.ro/2013/05/27/tutorial-geanta-de-inspiratie-traditionala/. Un posibil colier poate fi cel creat de Incrafts. Am continuat să accesorizăm ţinută cu un inel de la Ramsmade, un alt colier de data aceasta de la DarismBijoux şi o mască de la Vixyblu.

 revelion3

 

Revelion plăcut să aveţi!

sursă imagine reprezentativă

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share