CITEȘTI

Andreea Jereghie

Andreea Jereghie

Distribuie articolul:
Share

M-am trezit într-o zi și am simțit că lipsește ceva. Întotdeauna am avut un program încărcat, zilele mele de școală se terminau la 8 seara, când ajungeam acasă – și mă apucam de teme… Acum, că se terminase și facultatea, și masterul, plăcerea timpului liber s-a erodat în timp. Așa că am pornit în căutarea unei aventuri – cineva acolo pe net sigur avea nevoie de aptitudinile mele! Și primul anunț de căutare de voluntari pe care l-am găsit a fost anunțul Atelierul. It was meant!

Scopul meu e să trezesc iar în voi motivația de a vă investi timpul liber în activități creative care să vă ușureze și să vă înfrumusețeze viața. Nimic nu se compară cu bucuria și încrederea în forțele proprii pe care ți conferă o galatee ieșită de pe mâinile tale!

Pe mine mă găsiți pe pagina de pinterest a Atelierului https://www.pinterest.com/atelierul/, și în spatele unora dintre textele de pe site, ca editor.

Și, în viitor, în spatele unora dintre fotografiile de pe site, întrucât sper ca Atelierul să mă ajute să îmi cultiv pasiunea pentru fotografie. Mai jos, câteva dintre fotografiile făcute de mine, de-a lungul timpului. Vă aștept alături de noi, să înfrumusețăm lumea cu mâinile noastre!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share