Andreea Jereghie

Distribuie articolul:
Share

M-am trezit într-o zi și am simțit că lipsește ceva. Întotdeauna am avut un program încărcat, zilele mele de școală se terminau la 8 seara, când ajungeam acasă – și mă apucam de teme… Acum, că se terminase și facultatea, și masterul, plăcerea timpului liber s-a erodat în timp. Așa că am pornit în căutarea unei aventuri – cineva acolo pe net sigur avea nevoie de aptitudinile mele! Și primul anunț de căutare de voluntari pe care l-am găsit a fost anunțul Atelierul. It was meant!

Scopul meu e să trezesc iar în voi motivația de a vă investi timpul liber în activități creative care să vă ușureze și să vă înfrumusețeze viața. Nimic nu se compară cu bucuria și încrederea în forțele proprii pe care ți conferă o galatee ieșită de pe mâinile tale!

Pe mine mă găsiți pe pagina de pinterest a Atelierului https://www.pinterest.com/atelierul/, și în spatele unora dintre textele de pe site, ca editor.

Și, în viitor, în spatele unora dintre fotografiile de pe site, întrucât sper ca Atelierul să mă ajute să îmi cultiv pasiunea pentru fotografie. Mai jos, câteva dintre fotografiile făcute de mine, de-a lungul timpului. Vă aștept alături de noi, să înfrumusețăm lumea cu mâinile noastre!

Comentarii

Share