Copilărim

Distribuie articolul:
Share

Bine v-am găsit! Sunt Rux! Rux de la Ruxandra Ţețiu, Rux de la Copilărim, sau pur și simplu Rux. Mă bucur să fac parte din echipa Revistei Atelierul – ȋncă un vis frumos devenit realitate.

Despre mine? Sunt Mărțișor – m-am născut în martie, prima lună de primăvară. Ȋmi place foarte mult să creez – fie că este vorba de lucru de mȃna, sau de desen, sau de povești etc. Calculatorul a ȋnceput să aibă farmec ȋn momentul ȋn care a devenit instrument de creație – am descoperit webdesignul și tot ce implică acesta de la grafică, la „hieroglifele html”, la artă fotografică – pe care am cam neglijat-o ȋn ultima perioadă din lipsă de timp  – și nu în ultimul rȃnd la text.

Ideea de a face un site/blog unde se poate copilări creativ la orice vȃrsta mi-a venit ȋn 2004, dar abia ȋn 2010 am reusit să o transform ȋn realitate prin Copilărim, un proiect de suflet de care ma ocup alături de sora mea. Ador sa lucram ȋmpreună (atunci cȃnd ne permite timpul) bijuterii – creăm liber, nu avem o tehnică preferată, deoarece ne place să descoperim singure ce.. putem face. De mai bine de un an lumea magică amigurumi este locul unde mă desfasor creativ cel mai liber (ȋn afară de desen) și ȋmi place să o “populez” cu tot felul de personaje – cele mai mari provocări pentru mine fiind acelea de a da “viață” unor personaje de basm.
Să ne citim cu drag!

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share