Ramona Chifu Mateescu

Distribuie articolul:
Share

Sunt Ramona Chifu Mateescu și am făcut handmade de când mă știu, cu mult înainte de a-i spune așa. Am trecut de la garderoba jucăriilor la cea proprie în câțiva ani, în cele din urmă ajungând să creez și pentru alții.

Am o licență și un master în Științe Politice și Relații Internaționale și o diplomă de designer vestimentar versiunea soft (Universitatea Dalles). Prin urmare, interesele mele sunt numeroase și vaste.

Cum mi-am admirat profund artiștii din familie, care pictau atât cu pensulele, cât și cu acul, mi-a fost greu să mă hotărăsc pentru o singură direcție creativă. Am încercat o mulțime de tehnici și mai am o grămadă de altele de testat, în căutarea formelor perfecte de expresie pentru fiecare idee și fiecare proiect în parte. Îmi plac provocările creative și materialele inedite în realizarea produselor handmade.

Pentru moment, creez sub brandul „Sertarul cu surprize”, o pasiune care e doar la început, deși durează de cinci ani; mă concentrez pe ilustrații, pe bijuterii și obiecte de decor.

M-am alăturat de curând Revistei Atelierul, unde am descoperit cu plăcere o echipă frumoasă, deschisă, creativă și formată din oameni foarte diferiți, dar cu aceleași pasiuni ca mine: lumea handmade și designul românesc.

Comentarii

Share