CITEȘTI

Dana Lazăr

Dana Lazăr

Distribuie articolul:
Share

Salut, mă numesc Dana şi mă bucur să iau parte la acest minunat proiect pe care Revista Atelierul l-a fondat. Sunt un membru al echipei relativ nou, iar acesta este motivul care mă face să-mi doresc să realizez cât mai multe pentru echipa frumoasă în care lucrez, să mă implic în toate activităţile şi să încerc să ofer cititorilor doza aceea de Handmade de care au nevoie.

Despre mine, nu-s foarte multe de zis, pasiunea mea pentru handmade a apărut încă din copilărie, însă pe vremea aceea nu i se spunea aşa, era doar lucru de mână şi atât. Am încercat de toate, de la pictat borcane şi  cutii de lemn, împletit fulare, postere realizate din colaje, hăinuţe pentru păpuşi, modelat plastelină în diverse forme şi atasate la pandantive şi multe alte trăsnăi ce se purtau pe vremea aceea. Se pare odată cu trecerea timpului, pasiunile mele au avut şi fluctuaţii, în sensul că au aparut şi alte preocupări, cum ar fi fotografia de care m-am îndrăgostit la 15 ani, gătitul de la 17 ani, cusutul la maşină de la 20 de ani, urmând ca în prezent, datorită platformelor web, să le pot face pe toate laolaltă şi să le îmbin perfect.

www.slowsupreme.ro

 

Cu drag,

Dana

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share