Teo

Distribuie articolul:
Share

Numele meu e Teo, dar cei mai mulți dintre voi mă știu drept Zazine (nume născut din senin, dar inspirat de Zazie dans le metro). Sunt pasionată de frumos până într-acolo încât mi-am petrecut 5 ani din viață studiind Istoria Artei dar și imagine și scenografie de film; artă tradițională românească; artă hyperrealistă și deja de doi ani tot ce ține de DTP, împărțindu-mi timpul între design de carte și design editorial. Cred cu tărie că design-ul este ultimul vestigiu al frumosului și mi-am propus să-l admir și să-l analizez atât în forma lui practică – handmade (în toate materialele și dimensiunile) cât și teoretică (curente și concepte).
In februarie 2010 am început proiectul Atelierul din dorinţa de a cunoaşte şi colabora cu oameni creativi şi frumoşi. Pasiunile noastre şi-au găsit loc în Revista Atelierul şi în evenimentele organizate de noi.
Aventura mea în handmade a început la sfarşitul lui 2008 după ce am vizitat prima ediţie Iarnaroc. Uimită de toate lucrurile frumoase văzute acolo am început şi eu să experimentez şi să creez acasă. Mai întai din fetru – broşe şi mici jucarii – iar apoi portofele din cele mai vesele şi colorate materiale textile. Acum mă atrage din ce în ce mai mult zona DIY-decoraţiuni interioare şi îmi place să transform obiecte vechi sau să creez unele noi din materiale neconvenţionale.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share