Origami Sound #Horizon Festival 2014

Distribuie articolul:
Share

Bodikka, Herne, B2b, Calamansi & The Model au fost gazdele super petrecerii marca Origami Sound (Horizon Festival 2014), la care am fost bucuroși să luăm parte sâmbătă, 21 Februarie, la clubul Guest House.

Pentru cei care nu cunosc semnificația acestui patent, Origami Sound este un label tânăr, fondat în urmă cu 2 ani de către Herne din dorința de a crea un standard de referință pentru toți entuziaștii și exploratorii de muzică electronică. Lucru pe care, aș spune eu, l-a reușit cu succes, deoarece a strâns în jurul său un colectiv internațional de producători de muzică electronică din peste 20 de țări dar și un public exaltat.

De partea vizuală a fost responsabil Tiptoe, realizând trailere video și proiecţii de-a dreptul psihedelice în timpul evenimentului.

Pe scurt, timp de câteva ore, am avut parte de o muzică electrizantă, un joc de lumini delirant și multă voie bună. 

Mulțumim Origami Sound, ne-am simțit foarte bine la petrecere!

origami_sound_gif1 origami_sound_slowsupreme76 i origami_sound_slowsupreme71 copy origami_sound_slowsupreme64 copy origami_sound_slowsupreme68 copy origami_sound_slowsupreme48 copy origami_sound_slowsupreme16 copy origami_sound_slowsupreme14 copy

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share