Deliciu Mic pentru Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Dacă aţi fost la Meet the designers pe 20 mai sigur aţi văzut live această prezentare a brandului Deliciu Mic. Ana Tudora, creatoarea brandului, ne-a încântat cu prezenţa la eveniment şi a prezentat, într-o atmosferă foarte chic, detalii despre activitatea ei.

Watch and learn, dragi artizani şi creatori în produse handmade. Din punctul nostru de vedere, Deliciu Mic este unul dintre cele mai coerente branduri din România, şi apreciem fiecare produs realizat de Ana şi echipa ei.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share