Un borcan de neuitat. Pentru minți creative.

Distribuie articolul:
Share

Experimentaliștilor le place DIY-ul. A meșteșugi ceva înseamnă a face o idee, de orice fel ar fi ea, să se materializeze. Așa se face că în urmă cu ceva vreme, Grolsch a ales să-și asculte una dintre ideile crețe și și-a reinterpretat draughtul. L-a întors pe toate părțile, i-a pus o toartă, i-a dat culoare, i-a creat un emboss de toată frumusețea. Și așa a apărut borcanul Grolsch, care vă va ține berea mai fresh toată vara – asta pentru că vine la pachet cu un Swingtop la fel de reinterpretat.

borcan1-600x900

Cei de la Grolsch și-au transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocheze în el niște jam creativ și să-i dea utilitate de lipici social pe bază de creativitate. O să îl găsiți în 350 de localuri Grolsch din toată țara. Îl puteți testa, iar dintre voi care îl vor, îl pot și cumpăra. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught. Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

experimentaliștii

acum în varianta cu borcan

Comentarii

Share