CITEȘTI

Curs de restyling mobilier şi decoraţiuni interioa...

Curs de restyling mobilier şi decoraţiuni interioare la Creative Arts

Distribuie articolul:
Share

Pentru toţi cei care cred că acasă e locul unde inima bate în fiecare piesă de mobilier, Creative Arts propune un curs de redefinire, reinventare şi restilizare a mobilierului şi a obiectelor decorative prin pictură, tehnica şablonului, tehnica ştampilei, ”tehnica natură”, prin tehnica şerveţelului (decoupage) sau prin antichizare (crackle).

Cursul este dedicat tuturor iubitorilor de artă şi frumos, indiferent dacă au sau nu cunoştinţe în domeniul artelor plastice.

Fie că vibraţi la shabby chic, pop-art, baroc, rustic sau provensal, vă arătăm cum să vă lăsaţi amprenta pe obiecte care surprind şi vă pun în valoare personalitatea. Cursul cuprinde opt şedinţe săptămânale a câte două ore fiecare, susţinute de artistul plastic Cristina Rădulescu duminica, între orele 15:00-17:00, în perioada 6 iulie – 28 august, la sediul Creative Arts din Str. Louis Pasteur nr. 27, sector 5, Bucureşti (zona Cotroceni-Eroilor).

Costul cursului este de 800 de lei (achitabil în două tranşe), iar înscrierile se fac la [email protected] sau la 0721.321.890.

Mai multe detalii găsiţi pe www.creativearts.ro.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share