CITEȘTI

[Creative Jam #06] – Dan (OCS) versus Ștefan (Les ...

[Creative Jam #06] – Dan (OCS) versus Ștefan (Les Elephants Bizzares)

Distribuie articolul:
Share

I-am prins pe Dan, de la Omul cu Șobolani, și pe Ștefan Matei (solistul Les Elephants Bizzares) în Energiea, unde s-au pornit într-o discuție despre cum jonglezi cu jobul și pasiunea.

Dan este creative director într-o agenție de publicitate, iar Ștefan este omul cu sunetul de la SPIDER group, însă amândoi își fac timp pentru formațiile pe care le reprezintă și pentru muzică, de care nu se pot dezlipi – sau viceversa.

Nici nu trebuie, nici nu vor.

Printre picături, am mai vorbit despre creativitate ca manieră de a rezolva probleme și despre feedbackul oglindă, care te ajută să-ți dai seama cam pe unde ești. Îi zicem Creative Jam no. 6.

Finalul găsește soluție unei probleme de nedepășit: cum împaci un elefant cu un șobolan? Răspunsul și câteva sfaturi pentru creativi duali, aici: link.

Ne-am transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocăm în el niște jam creativ. Îl găsiți în localurile Grolsch din toată țara. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

 Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

 –

experimentaliștii

acum în varianta cu borcan

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share