[Creative Jam #06] – Dan (OCS) versus Ștefan (Les Elephants Bizzares)

Distribuie articolul:
Share

I-am prins pe Dan, de la Omul cu Șobolani, și pe Ștefan Matei (solistul Les Elephants Bizzares) în Energiea, unde s-au pornit într-o discuție despre cum jonglezi cu jobul și pasiunea.

Dan este creative director într-o agenție de publicitate, iar Ștefan este omul cu sunetul de la SPIDER group, însă amândoi își fac timp pentru formațiile pe care le reprezintă și pentru muzică, de care nu se pot dezlipi – sau viceversa.

Nici nu trebuie, nici nu vor.

Printre picături, am mai vorbit despre creativitate ca manieră de a rezolva probleme și despre feedbackul oglindă, care te ajută să-ți dai seama cam pe unde ești. Îi zicem Creative Jam no. 6.

Finalul găsește soluție unei probleme de nedepășit: cum împaci un elefant cu un șobolan? Răspunsul și câteva sfaturi pentru creativi duali, aici: link.

Ne-am transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocăm în el niște jam creativ. Îl găsiți în localurile Grolsch din toată țara. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

 Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

 —

experimentaliștii

acum în varianta cu borcan

 

Comentarii

Share