Broşura Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Am realizat cea mai chic broşură pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs.

Poţi să o downloadezi de aici:

Descarcă

Te aşteptăm pe 20 septembrie, de ziua patrimoniului european la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs la Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire & Cinema Elvira Popescu (toate cele trei locaţii se află la adresa B-dul Dacia, nr. 77), între orele 19.00- 04.00.

NACD2014_web

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 170 de produse unicat made in Ro, realizate de peste 30 de creatori și designeri români, împărțiți în patru categorii: design de produs, fashion & accesorii, bijuterie de autor şi simbioza etno-contemporan. Am pregătit şi un spaţiu special cu produse de autor dedicate copiilor.

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional se va desfăşura în lunile septembrie-octombrie în trei oraşe din Romania: Bucureşti (20 septembrie), Iaşi la Teatrul Fix (11 octombrie) si Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană Casino (25 octombrie). Pentru ediţiile din Iaşi şi Cluj-Napoca aşteptăm în continuare înscrieri ale participanţilor.

image001

Pentru a ajunge la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs:

metroul: Piaţă Romană

autobuz: 133, 135

troleibuz: 79, 86

tramvai: 5, 16

cu un taxi până la B-dul Dacia, nr. 77

Comentarii
No Responses
Share