Ștefana Ganea cântă la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Iaşi.

Distribuie articolul:
Share

La Noaptea albă a creatorilor şi deisgnerilor de produs,ediţia din Iaşi primul concert va fi susţinut de Ștefana Ganea. Aşa că vă invităm cu drag la concertul ei live susţinut pe 11 octombrie, la Teatru Fix, după ora 20.30 la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs.

Attend the event: https://www.facebook.com/events/146778692159225/

POSTER NACD2014 Iasi Produsul de autor a spart bariera artei contemporane şi a căpătat statutul de obiect de artă. Schimbarea se simte în aerul ieşean, aşa că te invităm pe 11 octombrie la Teatru Fix pentru a lua parte la cel mai mare eveniment cu produse de autor made in Ro. Cu alte cuvinte te aşteptăm la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri în materie de bijuterie contemporană, design vestimentar şi creaţii de autor şi să asculţi cea mai chic muzică. Accentul în cadrul acestei ediţii a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, la fel ca şi în celelalte ediţii deja organizate, este pus pe îmbinarea armonioasă între valorile culturale naţionale şi noile tehnici de realizare a unui obiect. Nopţile albe ale creatorilor şi designerilor de produs sunt un melanj bine definit între designerii de produs consacraţi şi cei debutanţi.

 Ștefana Ganea ne-a transmis această prezentare a sa.

“Sunt o persoană a extremelor, neconvențională – reușesc sa întorc priviri atât admirative cât și acuzatoare. Îmi place să călătoresc cu trenul, să admir peisaje, să analizez oameni, să îmi imaginez scenarii. Sunt o leneșă incurabilă și sunt foarte nehotarâtă. Îmi schimb ușor dispoziția, mă sensibilizez cu mare ușurință: asta se poate deduce de foarte multe ori din ceea ce cânt și/sau compun.

31 ian 2013 - Kiddo Cafe

Poza cu soare

Viața, iubirea și muzica sunt darurile cele mai de preț care mi-au fost oferite. Datorită acestor daruri am învățat să dăruiesc, la rândul meu, dragoste și CU dragoste. M-au învățat că niciodată un om nu este singur. Muzica este sălașul în care mă ascund atunci când am nevoie, fie de oameni, fie de singurătate, fie de liniște, fie de iubire. Pentru că muzica este, în esență, sufletul omului ce a scris-o. Muzica ascultată, nu doar auzită, se dovedește a fi în final atât un bun ascultător, cât și o călăuză.

DSC_1085

10487364_752156268168135_4139400102041245407_n

 Eu, cu suflețelul meu, scriu muzica și o cânt, eliberându-mă pe mine, sperând că le aduc și celor din jurul meu aceeași fericire: aceea de a rezona cu propriile persoane.”

http://youtu.be/bzBxpZjI4Pc

 
Comentarii

Share