Broşura Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, editia de Iaşi

Distribuie articolul:
Share

Am realizat cea mai chic broşură pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Iaşi.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/146778692159225/

Poti să o downloadezi de aici

Descarcă

POSTER NACD2014 Iasi

În data de 11 octombrie 2014 de la ora 19.00 până la 04.00, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie se mută în Iaşi, la Teatru Fix şi mai exact pe str. Cuza Vodă, nr. 10. Curatoarele proiectului, Mihaela Ion și Teodora Vlădescu pregătesc o expoziţie cochetă cu mai mult de 50 de produse realizate de 12 creatori şi designeri români. La această expoziţie cu intrare liberă adăugăm concerte live: Stefana Ganea & Fără Zahăr  şi o broşură trilingvă, gata a fi răsfoită.

Produsul de autor a spart bariera artei contemporane şi a căpătat statutul de obiect de artă. Schimbarea se simte în aerul ieşean, aşa că te invităm pe 11 octombrie la Teatru Fix pentru a lua parte la cel mai mare eveniment cu produse de autor made in Ro. Cu alte cuvinte te aşteptăm la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri în materie de bijuterie contemporană, design vestimentar şi creaţii de autor. Accentul în cadrul acestei ediţii a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, la fel ca şi în celelalte ediţii deja organizate, este pus pe îmbinarea armonioasă între valorile culturale naţionale şi noile tehnici de realizare a unui obiect. Nopţile albe ale creatorilor şi designerilor de produs sunt un melanj bine definit între designerii de produs consacraţi şi cei debutanţi.

Vor expune designerii şi creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionuţ Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Drăguşanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice şi Claudia Tame.

De asemenea, şase bloggeri vor prezenta în timp real detalii despre Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Iaşi, aşa că urmăreşte-le activatatea online. Folosiţi haștagul #blanchenuit pentru a fi la curent cu noutăţile acestui eveniment.

Comentarii
No Responses
Share