The Fresh prezintă: Chet Faker

Distribuie articolul:
Share

The Fresh îl aduce în premieră în Romania pe Chet Faker. Artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, va concerta pe 2 noiembrie la Arenele Romane într-un show live susținut de un sonor electronic.

Chet Faker a devenit un nume celebru după succesul online internațional obținut cu înregistrarea cover-ului ”No Diggity”, urmat apoi de EP-ul ”Thinking In Textures” cu care a câștigat numeroase premii. Până în prezent el a lucrat cu artiști ca Flume și Kilo Kash și a produs remixuri pentru MS MR și The Temper Trap. De curând artistul a lansat albumul ”Built on glass” și a pornit într-un turneu de promovare pe a cărei hartă a inclus și Bucureștiul ca punct de oprire.

Chet Faker

Biletele puse la vânzare în avans s-au epuizat. Vor mai fi disponibile doar la intrare, în seara evenimentului, 200 de bilete la prețul de 100 de lei începând cu ora 20:00, ora de deschidere a evenimentului. Suportul local va veni din partea artiștilor Victor Stancov și Oktopus.

Tot în această toamnă The Fresh îl aduce pentru prima dată la București pe tânărul producător Kygo, îndrăgitul remixer care a cucerit topurile internaționale cu remixurile „I see fire”Ed Sheeran, și „Sexual healing” a lui Marvin Gaye. Doar 600 de bilete sunt disponibile în avans la prețul de 40 Lei. Biletele se găsesc în rețeaua de distribuție MyTicket și pe pagina https://www.facebook.com/thefreshofficial/cumparabilete, iar la intrare prețul acestora va fi 60 de Lei.

LINEUP:

CHET FAKER

Victor Stancov

Oktopus

BILETE:

  • 200 de bilete – 100 de lei, în seara evenimentului

DETALII:

DATA: Duminică, 2 Noiembrie, 2014
ORA:   20:00

LOCATIE: Arenele Romane

ADRESA: Cuțitul de argint nr.26

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/763043340396817/

PARTENER:

BALLANTINE’S –

www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA: 121, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ADEVARUL, ALLTIME CLUBBING,  ANYPLACE,  BEST-EVENT, BESTMUSIC, CAREVASAZICA, DEEZER, ECLECTICFM, ERAGON VIBES, FEEDER, GETLOKAL, ICONCERT , IN STILUL MEU, LIVIA IUSAN, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, MYMIR, ORASUL MEU, PANDUTZU, PORT, REVISTA ATELIERUL, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, SOCIETATE SI CULTURA, STUDENT DIN PROVINCIE, SZE, SUBURBAN, SEKAZONE,  URBAN, THEPARTYTRACKER.COM, TRAIESTE MUZICA, THE ONE, UTV, ZILE SI NOPTI

 

 

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share