CITEȘTI

Opere de artă purtabile marca Anuschka

Opere de artă purtabile marca Anuschka

Distribuie articolul:
Share

Bună, Rucsi sunt! În acest articol mă adresez în special doamnelor și domnișoarelor, întrucât doar o persoană de sex feminin poate înțelege importanța accesoriilor care fac subiectul acestui articol. Pe scurt, voi vorbi despre genți, aceste articole indispensabile unei femei.

Știm cu toate că nu trebuie să fie orice fel de geantă, vrem o anume mărime, o anume formă, culoarea trebuie să fie în ton cu ținuta, să fie modernă și nu în ultimul rând calitativă. Ne-am obișnuit cu preconcepția că doar brandurile de lux oferă calitate, la un preț deloc accesibil. Ce ați zice dacă, v-aș arăta vouă, celor care iubesc accesoriile 100% handmade, ceva diferit, stimulant pentru imaginație?

Anuschka este o afacere de familie, un brand înființat în India, care se ocupă cu producția de genți, poșete și accesorii 100% realizate manual. Procedeul de confecționare al unui astfel de accesoriu începe cu alegerea pieilor de vacă de o calitate superioară și măsurarea grosimii acestora după tăbăcire, pentru a le alege doar pe cele uniforme. Importanța controlului de calitate este esențial, acesta fiind indispensabil fiecărei etape din procesul de producție. Al doilea pas este aplicarea șablonului modelului ales de către client, și decuparea pieii respective, finisarea acesteia fiind realizată manual. Al treilea pas este schițarea modelului de către un pictor specializat și finalizarea acestuia în culorile alese de către client. După încă un CTC, viitoarea geantă merge la cusut și finisat. Aici geanta va fi asamblată, i se vor pune mânerele, interiorul textil, fermoarele și logoul Anuschka.

Producătorii reușesc să dea o notă personală fiecărei genți prin atașarea logoului ștanțat pe o bucată de piele neprelucrată, pentru a stimula imaginația clientului în ceea ce privește procedeul de confecționare al accesoriului.

Nota unică, și cea finală, este semnarea fiecărei genți sau portofel, de către un membru al familiei, simbol al devotamentului artizanului, dar și ca garanție a standardului ridicat de calitate.

1031-ORL-Back

Sper că am reușit să vă trezesc curiozitatea, atât din punct de vedere meșteșugăresc, cât și estetic 🙂

Inspirație maximă vă doresc!

Dacă vrei să urmărești activitatea mea și în afara Revistei Atelierul, aici este site-ul meu.

 

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ada

    17 martie

    Incredibil de frumoase, pictate manual in motive indiente, piele de cea mai buna calitate, modele diverse, recomand Anuschka Handbags chiar daca pretul este un pic cam piperat. http://exclusivista.ro/category/genti-de-dama-anuschka/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share