Spectacol Flamenco în Cluj-Napoca

Distribuie articolul:
Share

În perioada 3-4 aprilie, Mario Dance Atelier prezintă publicului clujean cultura spaniolă, prin intermediul companiei de flamenco „Alexandra Jimenez”.

Activitatea acestor artişti în Romania începe în data de 3 aprilie, cu un workshop de flamenco, curs predat de Alexandra Jimenez, iar în 4 aprilie îi găsim pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, într-un spectacol grandios. Sub conducerea Alexandrei Jimenez, 8 artişti de notorietate internaţională, muzicieni şi dansatori vor putea fi admiraţi evoluând în cel mai reprezentativ  spectacol al companiei intitulat ” Raices”.

afis_mkicr

Flamenco- o altă dimensiune a muzicii şi dansului ce trezeşte cu fiecare pas sacadat făcut de aceşti dansatori fabuloşi, o profundă vibraţie scoasă de undeva din străfundul inimii, la care irisul ochiului explodează dând naştere celor mai pre diamante ce curg din colţul ochiului‑ Mario Grosu.

Eveniment: https://www.facebook.com/events/900927613305379/

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua biletmaster.ro şi de la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional ” Lucian Blaga”, Cluj-Napoca.

Categorii: I – 100 lei II – 80 lei III – 60 lei IV – 25 lei

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share