CITEȘTI

O nuntă în stil vintage: Nunta Denisei

O nuntă în stil vintage: Nunta Denisei

Distribuie articolul:
Share

Am primit o nouă poveste la provocarea noastră nuntească. De data aceasta, Denisa Tentea ne încântă cu povestea ei şi cu produsele handmade şi de autor pe care le-a avut în cadrul acestui eveniment special. Iată povestea:

„Povestea noastra începe acum 5 ani, când ne-am reîntâlnit din întâmplare la metrou în Bucureşti, într-un loc destul de aglomerat, dar printre miile de feţe ne-am zărit. Ne cunoşteam încă de mici, dar timpul ne-a purtat pe fiecare în direcţii diferite.

Când a venit momentul planificării marelui eveniment, cu toate că am avut un an la dispoziţie pentru a mă gândi la toate detaliile, tot mi-a fost greu să aleg din atâtea minunăţii handmade create de colegele mele de breasla. Știam doar că vreau o nuntă în stil vintage, în care să predomine culorile pale (roz pal, alb şi crem). După lungi căutari am reuşit să pun la punct toate detaliile aşa încât să iasă totul aşa cum voiam noi.

03Invitaţiile de nuntă împreună cu meniurile şi numerele de masă au fost realizate de către Chic Wedding by Magda. Meniurile împreuna cu numerele de masă şi place-cardurile s-au încadrat perfect în decorul vintage, având o culoare crem-aurie cu fundiţe roz pal.

poza-cu-gentuta2

Mărturiile tot handmade au fost realizate de către SăpunZain şi au fost defapt nişte săpunele roz în formă de cupcake, care arătau atât de bine încât îţi venea să le mănânci. (Am primit multe întrebări dacă nu cumva sunt totuşi prăjiturele.)

marturie

Din decor au mai făcut parte şi o plăcuţă de lemn cu numele nostru, care îndruma invitaţii, plus încă alte plăcuţe de decor cu mesaje pozitive, toate realizate de către Dreamsfactory.

Paharele noastre şi cele ale naşilor au fost de asemenea handmade, realizate dintr-o dantelă foarte fină care se încadra perfect în peisaj, create de către Flower.Flavour.

poza cu paharele

Dintre accesoriile de purtat, au fost urmatoarele: rochiţa de cununie realizată de Handmademylove, absolut superbă, gentuţa pentru cununie şi pernuţa pentru verighete realizate de Nunny.sDiary şi pot spune cu mândrie că accesoriile purtate de domnişoarele de onoare au fost create de către mine. De asemenea, ca şi decor şi suport pentru flori, am decorat câteva sticle şi borcane mai vechi cu dantelă albă şi rezultatul a fost surprinzător.

poza cununie

Să nu uit de minunatele figurine pentru tort, create de Nicomade, căreia îi mulţumesc încă o dată. Chiar dacă acestea au lipsit de pe tort (cei de la cofetărie au uitat complet de ele), le-am recuperat şi acum stau la loc de cinste în camera mea, aşteptând să fie totuşi încoronate într-un tort de aniversare probabil.

figurine tort

Fotografiile au fost realizate de către Robert Weiss, iar buchetele au fost create de către floraria AdySim.

Sper că v-am inspirat să realizaţi şi voi o nunta handmade cel puţin la fel de frumoasă ca cea pe care am avut-o noi”.

Mulţumim Denisa pentru poveste!

***

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (300 Kb/imaginea) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share