Swap de vară

Distribuie articolul:
Share

Este timpul pentru un nou swap de vară! Noi punem la dispoziţie cadrul organizatoric şi facilităm schimburile de produse frumoase între participanţi, iar voi veniţi cu idei creative, voie bună şi drag de tot ce este legat de vară, vacanţă şi culori. Swapul Atelierul s-a născut din dorința de a oferi ocazia cititorilor noștri de a face schimb de produse handmade (realizate de ei), de a se cunoaște mai bine prin intermediul obiectelelor create de ei, dar și de a promova curentul handmade.

Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană. Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.

swap de vara colorat

Înainte de a te înscrie, te rugăm să citeşti regulamentul. Chiar dacă ai mai participat la ediţiile noastre (Salut! Ne bucurăm să te revedem!) este important să citeşti regulamentul, întrucât aducem mereu îmbunătăţiri şi ne place să mai facem şi mici schimbări pentru a păstra aceste schimburi interesante.

  1. Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de mai jos până la data de 2 august 2015, ora 23.45Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel înscrierea ta nu va fi validă. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  2. Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin acest formular. Şi, da îl completezi chiar dacă ai mai participat la swapurile Atelierul.
  3. În data de 3 august vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect handmade celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  4. Fiecare participant va primi un email (în zilele de 3-4 august) cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să trimită, în timp util, cadoul.
  5. Urmează să creezi un obiect handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice legat de vacanță, zilele lungi de vară şi culori (aceasta fiind tematicile acestui swap). Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  6. Cum ne plac cărțile poștale, te încurajăm să incluzi în pachet și o vedere din vacanță semnată de tine.
  7. De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 17 august, cu siguranță este așteptat cu drag.
  8. De asemenea, nu uita să iei legătura prin email cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai trimis și primit coletul. Comunicarea între parteneri este foarte importantă, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a evita neînțelegeri.
  9. Trimite-ne un email la adresa [email protected] cu o poză cu produsul primit de tine. Pozele vor fi publicate într-un folder dedicat pe pagina noastră de facebook.
  10. Poţi să te înscrii la swap şi dacă nu locuieşti în România.
  11. Postează pe paginile tale de social media, bannerul „Particip la swapul de vară”,îl găseşti la finalul acestui articol.
  12. Folosiţi hashtag-ul #swapAtelierul

[vfb id=2]

Dacă ai mai participat la swapurile noastre şi ai fost încântat/ă de produsele primite şi de modul de organizare, îţi recomandăm să redirecţionezi 2% din impozitul tău înspre noi, Revista Atelierul, pentru a putea duce mai departe cu acelaşi profesionalist acest proiect extraordinar. Detalii despre cum poţi redirecţiona 2% sau cum poţi realiza o donaţie găseşti aici: https://www.revista-atelierul.ro/doneaza-2-pentru-atelierul/

R. Atelierul

Spor la meșteșugărit și o vară cât mai colorată!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Să citești și respecți regulamentul swapului de vară. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share