Participă la o nouă ediție Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs

Distribuie articolul:
Share

Vă invităm la o nouă ediție a Nopţii Albe a Creatorilor şi Designerilor de Produs, care se va deşfăşura și anul acesta în trei oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca și Timișoara. Dacă eşti artist vizual contemporan, arhitect, designer de produs, creator de produse unicat, graphic designer, multimedia designer, sculptor te poţi înscrie cu drag la Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs.

Later edit:

Dead-line înscrieri: 5 octombrie, ora 19.00 (pentru ediţia din Cluj-Napoca).

Dead-line înscrieri: 15 octombrie (pentru ediţia din Timişoara & Bucuresti)

Date evenimente:

17 octombrie, Cluj Napoca, Casino- Centrul de Cultură Urbană, Parcul Central, h. 19.00-02.00

24 octombrie, Bucureşti, Institutul Cultural Român, h. 19.00- 02.00

31 octombrie, Timişoara, AMBASADA, Strada Anton Seiller nr.2, h. 19.00- 02.00

 Te poţi înscrie completând formularul de aici:

Participă la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs 2015

 

Verificare

Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs, organizat anual de Asociaţia Atelierul de Creaţie, este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel încât ne-am propus să creăm un standard în domeniu. Nu este o competiţie între creatorii şi designerii prezenţi în cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine închegată a celor mai buni şi a celor care pot deveni buni.

Mai multe detalii despre evenimente:

  • Produsele expuse nu vor fi de vânzare, ci doar pentru expunere. Astfel fiecare participant poate veni cu 5 produse
  • Pe lângă expozițiile de produse vor avea loc workshopuri și un DJ care va delecta publicul.
  • Participarea la Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs costă 50 lei.
  • Designerii și creatorii de produse selecționați vor semna cu noi un contract de participare.
  • Vom printa o broşură trilingvă (ro, eng, fr) la finalul ediţiilor.
  • Dacă aveţi şi alte întrebări folosiţi mailul: noapteaalba@revista-atelierul.ro

Ediţia de anul acesta a Nopţii Albe a Creatorilor şi Designerilor de Produs este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării

cu sigla

Proiectul a fost creat în anul 2012, iar în anii 2013, 2014, 2015 a fost finalist la Gala Societăţii Civile, secţiunea Artă şi cultură şi Impact. De asemenea, voluntarii săi au fost nominalizaţi la Gala Naţională a Voluntarilor, secţiunea artă şi cultură.

                     ***

Detalii ediţia 2014 (Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca):

Cea de-a treia ediţie, organizată în Bucureşti, Cluj Napoca şi Iaşi, a fost finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul a avut peste 100 de parteneri media locali (individualizaţi pentru fiecare ediţie în parte) şi naţionali (care ne-au susţinut pentru fiecare ediţie a proiectului), 65 de participanţi direcţi, peste 8.000 de vizitatori în toate cele trei oraşele Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca şi 6 formaţii care au încântat publicul (Jimmy Cserchez & Viorica Pintilie şi Abator Industries în Bucureşti – Cinema Elvira Popescu, Institutul Cultural Francez& Bistro Chez Elvire, Fără Zahăr şi Ștefania Ganea în Iaşi – Teatru Fix, iar Dj Never Over şi formaţia Cats in the Rain în Cluj-Napoca – Centrul de Cultură Urbană), 3 broşuri cochete, 25 de bloggeri oficiali, 30 de voluntari.

Detalii ediţia 2013 (Bucureşti):

Cea de-a doua ediţie a fost organizată simultan în trei spaţii de consum de cultură din Bucureşti: Attitude Ballet Studio, ACUARELA şi Bernschutz& Co. În cadrul ediţiei a doua au participat atât creatori şi designeri de produs care au fost prezenţi şi la ediţia pilot: Trăistuța cu zale, Doricica, Wood Be Nice; tineri creatori şi designeri de produs: Brielle Bijoux, Woodish, Oana Stoica, cât şi artişti emergenţi: Cosmin Marinescu, Paul Manuilă, Transformator. Invitaţi să ne cânte au fost Jimmy, Gabriel Bălaşa & Viorica Pintilie.

Detalii ediţia 2012 (Bucureşti):

În februarie 2012 în Energiea şi Expirat, ambele locaţii din Bucureşti, se desfășura prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs cu 20 de participanţi consacraţi: Idei Cusute, Asociația Inspired, Antante, Zooloonatic, Simona Andrei, David Sandu, Mona Drăguşanu. Publicul, în număr mare (peste 400 de persoane), ne-a făcut să conştientizăm nevoia acută a unui astfel de spaţiu de dialog interactiv şi promovarea constantă în acest domeniu al creatorilor şi designerilor de produs. Succesul primei ediţii, ediţie pilot, s-a datorat atât publicul în număr mare cât şi calității şi prestigiului creatorilor şi designerilor de produs participanți. Invitaţi să ne cânte au fost Loungerie II.

Comentarii
No Responses
Share