CITEȘTI

Comedia „Probleme la mansardă”, de Geo Vişan

Comedia „Probleme la mansardă”, de Geo Vişan

Distribuie articolul:
Share

Compania de Teatru Ingenuo anunţă cu bucurie o nouă reprezentație a comediei „Probleme la mansardă”, ce va avea loc marți, 29 septembrie, ora 19:30, la Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev, nr. 25, Bucureşti).

Textul şi regia spectacolului îi aparţin lui Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Silvia Gîscă şi Cristina Petre.

Psihiatrul Paul Negacevschi are o viață relativ normală, până când într-o zi, pe ușa cabinetului său, intră două paciente cu totul speciale: Vera, o soprană stăpânită de un puternic trac de scenă, și Hilda, o pictoriță văduvă, care traversează o perioadă stranie, plină de întâmplări ieșite din comun. Liniștea doctorului devine o chestiune de domeniul trecutului în momentul în care acestea intră ca un tăvălug în viața sa personală.

Probleme (1)

Mai multe informații puteți găsi la adresa: http://www.ingenuo.ro/articol/probleme-la-mansarda_91.html

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat de-a lungul vremii peste 90 de roluri atât în piese destinate publicului adult, cât şi în spectacole pentru copii, cea mai îndelungată perioadă petrecând-o pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, unde a jucat timp de opt ani.

Biletele au costul de 30 lei, 20 lei (elevi și studenți) și pot fi rezervate la adresa [email protected] sau la numărul 0736 337 122, urmând a fi ridicate în seara evenimentului.

Înfiinţată în 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adresează atât publicului matur prin spectacole ce au la bază texte originale, umor fin, idei ce inspiră, cât şi copiilor, prin piese interactive cu muzică live, ce prezintă poveşti noi, pline de învăţăminte.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share