CITEȘTI

Yep! susţine şi în acest an Noaptea albă a creator...

Yep! susţine şi în acest an Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

După ce ne-au încântat cu preparatele lor la ediția anterioară a Nopții Albe a Creatorilor și Designerilor de Produs, iată că echipa veselă de la Yep! it’s funlicious revine și în acest an cu noi bunătăți. Pe 17 octombrie, de la ora 19.00 la ora 02.00 va avea loc cea de-a IV-a ediție a proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, la Centrul de cultură urbană „Casino”, în Parcul Central „Simion Bărnuţiu” din Cluj.

Join the event: https://www.facebook.com/events/491449244356481/

Yep! reprezintă un concept inedit de street food, care s-a născut din dorința de a le oferi oamenilor un loc de socializare și relaxare, în care să se încarce cu energie pozitivă. Yep! este un loc unic, fiind amplasat în mijlocul naturii, într-o rulotă colorată, în Parcul Central din Cluj.

Yep 2 Yep 4

Yep! pune accent pe combinații inedite de ingrediente, care surprind prin gust, calitatea ingredientelor și originalitatea preparatelor. Vedetele Yep! sunt sucurile naturale, diverse sortimente de cafea, sandwich-uri și clătite dulci și sărate.

Înființată în august 2014, Yep! este într-o continuă dezvoltare, evoluând într-un an de la un punct de lucru și un singur angajat la o echipă de 7 persoane și în curând 2 puncte de lucru stabile. Vara aceasta a fost lansată cea de-a doua rulotă Yep!, care a călătorit prin Cluj și s-a oprit la cele mai importante evenimente ale anului.

Fresh-urile Yep! sunt realizate prin tehnologia presării la rece, din fructe și legume proaspete, în combinații distractive sau inedite. Clătitele dulci Yep! sunt o evadare din clasicele combinații de ingrediente și te fac să revii cu drag, în timp ce clătitele sărate abundă în branza brie, rucola, prosciutto, germeni sau gorgonzola.

Yep 3 - Photo Credits AV Media Productions Yep 1 Yep 7

Și pentru că orice Noapte Albă  trebuie petrecută în compania unei cafele bogate și aromate, Yep! este gata din nou să împartă bucurii și zâmbete participanților la eveniment. Yep! vă așteaptă în colțul vesel pentru a vă asigura combustibilul pe tot parcursul serii.

Pe lângă activitatea desfășurată zi de zi în cadrul rulotei, Yep! oferă și servicii de catering pentru diverse evenimente: aniversări, petreceri pentru copii, evenimente corporate etc.

Yep 8

Câteva din cele mai importante cifre Yep!

  • peste 30,000 de clătite învârtite
  • peste 15,000 de fresh-uri servite
  • peste 30,000 de clienți fericiți
  • 10+ evenimente, cumulând peste 400,000 de participanți

Mai multe detalii despre Yep! găsiți pe site – www.yep-fun.ro și pe pagina de Facebook – www.facebook.com/yep.funlicious.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share