The END of THE WORLD PARTY − VIII

SATIN JACKETS
Distribuie articolul:
Share

The End of The World Party, petrecerea de Halloween devenită deja tradiție în București, revine pe 31 octombrie cu a 8-a ediție, mai tenebroasă și mai seducătoare ca niciodată.

Personaje fascinante vor dansa ca și cum nu mai vine ziua de mâine pe muzica fină ca mătasea a vrăjitorilor dance Satin Jackets din Germania și a monștrilor sacri locali Alt Om, Bully, Kosta & Borac.

Petrecerea de Halloween din oraș are loc la Palatul Herman Spayer – Inspayer, o bijuterie arhitecturală ale cărei fațade decorate și volume echilibrate sunt o sursă de inspirație pentru costume dintre cele mai obscure.

Ora de începere este 22:00, iar bilete se pot achiziționa la prețul de 25 de lei, doar la intrare, în seara evenimentului.

 

SATIN JACKETS


 LINEUP:

 SATIN JACKETS (DE)

http://satin-jackets.com/

https://www.facebook.com/satinjackets

http://instagram.com/satin.jackets

http://twitter.com/satinjackets

Satin Jackets este proiectul de geniu al electro-producătorului german Tim Bernhardt creat împreună cu prietenul său Den ishu la voce. Remixuri de top și piese de un succes recent fulminant ca “You Make Me Feel Good”, “For days” sau “Aaliah’s Boat”, cu componente vocale debordând de finețe și senzualitate, au poleit cu aur noul proiect. Astfel, Satin Jackets, cu ale lor faimoase momentumuri între 105 și 115 BPM, definesc astăzi un foarte dezirabil brand Indie Pop Dance de un înalt magnetism pe ringul de dans. Cu peste 50 de gig-uri în întreaga lume, inclusiv un turneu de debut excepțional pe tărâm american, Tim Bernhardt și Den ishu și-au consolidat poziția bine-meritată pe scena de club actuală. Dovadă fac parteneriatul cu casa de producție Eskimo Recordings, responsabilă de lansări cu Aeroplane sau Lindstrom, dar și includerea mai multor piese Satin Jackets în seria Majestic Casual.

 

ALT OM

http://www.mixcloud.com/altomro/

https://www.facebook.com/altom.ro

 

BULLY

www.soundcloud.com/djbully-1

https://www.facebook.com/DJ-Bully-115719518477987

 

KOSTA

https://www.facebook.com/kosta.awd

 

BORAC & BATZ (Rotopercutor)

https://www.facebook.com/rotopercutor


BILETE:

25 Lei – toată seara, la intrare


DETALII:

DATA: Sâmbătă, 31 octombrie 2015

ORA: 22:00

LOCAȚIE: Inspayer Batiștei

ADRESĂ: str. Batiștei nr. 24A


LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/496330223877507/


SPONSORI:

ABSOLUT – http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

FRUFRU – https://www.facebook.com/frufru.ro


PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ALLTIME CLUBBING,  ANYPLACE, ADVICE STUDENTS,  BEST-EVENT, BESTMUSIC, BUCHAREST-TIPS.COM, INFOMUSIC.RO, MUSIC ADDICT, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS, ZIARUL RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN.RO, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Alexandra

    22 octombrie

    Mereu mi se intampla sa nu pot sa ajung pentru ca in zilele alea multe alte planuri facute din timp, sunt invitata la tot felul de evenimente. Pretul de intrare nu e mare, e chiar perfect si am inteles ca atmosfera e foarte placuta. Anul viitor probabil ca imi voi convinge prietenii sa renuntam la cateva activitati si sa mergem acolo, o sa fie super. Anul asta o sa rabd din nou, din pacate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share