CITEȘTI

Săptămâna aceasta la incubator107

Săptămâna aceasta la incubator107

Distribuie articolul:
Share

În ultima săptămână din februarie scriem povești, învățăm să iubim, să fim prezenți, să gătim și incubăm idei noi.

Marți, de la ora 19:00, în cadrul atelierului Transformă dragostea din nevoie în putere, aflăm cum să menținem o relație de iubire; și cum să o creștem. aflăm păreri atât din partea unei femei, cât și din parte unui bărbat. Și învățăm să iubim. Exact așa cum suntem. Cu Oltea și Andrei, care, în 14 ani de relație au învățat să-și construiască o relație. Și au luat-o de la capăt, de câte ori a fost necesar.

Scurt-Circuit_calendar (1)

Joi ne adunăm la Ritmuri, tobe și povești de viață unde vom vorbi despre călătorii, despre percuție, despre muzică și nu numai; cu Florin Romașcu, de la ora 19:00, în mansardă.

Vineri este o nouă seară de povești. De data asta ascultăm o poveste cu rock, cu radio, dar și cu umor. Ne vedem de la ora 19:00 în Traian 107 la Povești de viață cu Cristi Hrubaru.

Sâmbătă, de la ora 16:00, în cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoașterea și perfecționarea de sine învățăm cum să ne trăim în prezent, cum să gestionăm mai bine sentimentele de furie, anxietate și stres. Ne observăm pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile și valorile noastre esențiale. Aplicând constant tehnici de mindfulness vom observa o îmbunătățire a sănătății mentale și corporale. Ne îndrumă Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness și meditație certificat în Thailanda și life coach.

Iar de la ora 19:00, în cadrul atelierului Gastronomie alpină învățăm 2 rețete potrivite pentru sezonul de iarnă: raclette și fondue. Neapărat acompaniate de un vin din regiunea Savoia. Ne suflecăm mânecile și ne punem cu toții pe gătit… și degustat. Totul se va petrece sub atenta îndrumare a lui Octav, somelier și iubitor al vinurilor.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share