CITEȘTI

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Distribuie articolul:
Share

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace te așteaptă între 16 și 22 decembrie să descoperi cadouri de Crăciun unice și originale și să te bucuri de farmecul sărbătorilor de iarnă în cadrul unui târg de Crăciun magic! La Noblesse Palace Christmas Fair ești invitat timp de 7 zile într-o călătorie printre obiecte unice și interioare rafinate, printre gusturi și arome ce te vor purta în lumea de poveste a sărbătorilor de iarnă.

Accesorii, decorațiuni, mic mobilier, produse vestimentare și de beauty, împreună cu multe bunătăți te așteaptă să le descoperi într-o atmosferă festivă, cu miros de brad și scorțișoară. Te vei putea bucura din plin de spiritul Crăciunului în timp ce alegi cadouri deosebite pentru cei dragi sau pentru tine, oferite de Noblesse Interiors și expozanții parteneri.

Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente deosebite. Târgul se deschide pe 16 decembrie, și în aceeași seară, începând cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociația Culturală Noblesse.

Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All’s Choir & Ballet Company, care îi vor invita pe cei prezenți la vals. Atmosfera de poveste va fi completată de un concert concert susținut de copii, dar, cel mai important, cei prezenți vor fi invitați să se transforme pentru o seară în Moș Crăciun.

Astfel, în cadrul balului se va desfășura o licitație tăcută cu scop caritabil, în cadrul căreia vor putea fi achiziționate lucrări de artă, produse hand-made, decorațiuni și creații de designer, urmând ca suma strânsă împreună cu încasările din biletele de intrare din seara balului să fie donate unui proiect caritabil pentru copii.

“Noblesse Christmas Ball este o invitație de a sărbători împreună noblețea de a dărui. Ne propunem ca acest eveniment să adune în jurul său o comunitate de oameni ce apreciază valori ca generozitatea, noblețea interioară, solidaritatea, iar în anii ce vor urma să devină o tradiție a Asociației Culturale Noblesse și un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv.” Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Ziua de 17 decembrie va fi de asemenea una specială, dedicată celor mici, dar și celor mari, în care ne vom întâlni cu Moș Crăciun încărcat de cadouri. Însă suprizele nu se opresc aici! Atmosfera de sărbătoare va fi completată în fiecare seară de colinde tradiționale cântate în jurul bradului de corul de copii al colegiului Dinu Lipatti.

Magia începe pe 16 decembrie la Palatul Noblesse. Fii parte din poveste!

Program Noblesse Palace Christmas Fair

16 decembrie

  • 14:00-19:00 acces expoziție
  • 19:00-22:00 Noblesse Christmas Ball

17 decembrie 

  •  17:00 Santa Claus is coming to… Palace

17-21 decembrie 

  •  14:00-20:00 acces expoziție

22 decembrie

  •  14:00-17:00 acces expoziție

Noblesse Palace Christmas Fair este al patrulea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair, Noble Drinks Fair & Networking Events și Exclusive Beauty & Fashion Shows.

Accesul la târg se va face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achiziționa de la intrarea Palatului Noblesse.

Pe toată perioada evenimentului, Noblesse Interiors își surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele de mobilier expuse în showroom.

Urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de facebook Noblesse Palace Christmas Fair pentru a fi la curent cu informații detaliate despre programul evenimentului, invitați speciali și concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativă antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Centru de Arte și Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existentă reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă nationalizării, la perioadă postcomunistă și de abandon pană în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group Internațional, detinător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share