CITEȘTI

Lecția de bricolaj începe pe 21 aprilie

Lecția de bricolaj începe pe 21 aprilie

Distribuie articolul:
Share

Este oficial: există acum și în România un workshop care infirmă teoria celor două mâini stângi și care demonstrează, în schimb, că bricolajul este 90% transpirație și doar 10% inspirație.

Lecția de bricolaj. Atelier de inițiere în bricolaj are prima ediție în 21 aprilie și acoperă cei zece pași necesari pentru a dezvolta proiecte de bricolaj care nu doar au valoare artistică, ci și răspund unei nevoi din viața de zi cu zi.

Workshopul – organizat de Gabi Ralea DIY & Décor – este despre proiecte, unelte, materiale si tehnici de bază pe care orice amator de bricolaj trebuie să le cunoască, pentru a putea construi singur aproape orice își dorește.

“Creativitatea nu se termină niciodată, cu cât o folosești mai mult, cu atât se dezvoltă mai tare. Iar dacă o îmbini cu utilul, poți să remodelezi orice: hainele, mobila din jur, casa în care stai și chiar mai mult de atât. Dacă știi ce și cum să folosești în proiectele tale, restul vine de la sine. Este multă știință și puțină abilitate”, spune organizatorul, Gabi Ralea.

În cele 4 ore de workshop, disecăm drumul de la “am văzut un proiect super pe Pinterest” și până la “Ce tare! Tu l-ai facut? Wow!”, pe care puțini știu să îl parcurgă. Sunt pașii care înseamnă 90% transpirație. Pentru restul de 10%, există o lume întreagă în jur, în care cei care participă la atelier vor învăța să caute inspirația.

Sunt doar 6 locuri disponibile pe serie, pentru un maximum de interacțiune în grup. Participanții nu au nevoie de abilități speciale ori de experiență în domeniu, ci numai de curiozitate și dorință de a meșteri. Punem noi la bătaie materialele, gustările și cafeaua.

Locația este accesibilă și cu un décor adecvat acestui atelier – Quartier Bistro-Café, situat în Bd. Mircea Vodă 43 (zona stației de metrou Timpuri Noi).

Rezervările se fac prin site, la adresa http://gabiralea.ro/ateliere-diy ori prin e-mail, la adresa [email protected].

Participarea la atelier costă 180 de lei, dar rezervările pentru ediția din 21 aprilie se fac la preț promoțional – 150 de lei.

Gabi Ralea este artist DIY si blogger de bricolaj, decorator de interioare atestat in Statele Unite, fost jurnalist și trainer cu 10 ani de experiență în media și soft skills. Proiectele sale de bricolaj, publicate pe www.gabiralea.ro ori pe site-uri străine de profil, au public atât în România, cât și în SUA și în alte țări de limbă engleză. A publicat două cărți în Statele Unite, între care “You Can Do It yourself – Smart DIY Projects for Practically Nothing”, cotata cu 5 stele pe Amazon.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share