CITEȘTI

Concurs: Republic of Tutu

Concurs: Republic of Tutu

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul organizează primul său concurs!

Foloseşte-ţi imaginaţia şi câştigă o piesă ce nu trebuie să îţi lipsească sezonul acesta – superbul tutu azuriu creat de Republic of Tutu.

Tot ce trebuie să faci este să continui propoziţia „Aleg să port produse handmade pentru că…

Poţi să laşi un comentariu pe site, pe Facebook, pe Twitter sau să ne scrii pe adresa de email [email protected]

Va fi premiat cel mai inedit şi original răspuns!

Concursul se va desfăşura în perioada 13.04 – 27.04, iar câştigătorul va fi anunţat în 28.04.2010.

Mult succes!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. sabina

    25 aprilie

    Aleg sa port produsele handmade pentru ca . . . sunt lucruri unice si interesante , sunt de o calitate mai buna decat cele produse pe banda deoarece fiecare produs este lucrat cu atentie de catre artisti nu ca cele facute pentru marirea productiei.

  2. Elyda

    23 aprilie

    Aleg sa port produse handmade pentru ca…
    asa ma simt eu insumi,nemascata, multumita mereu de ceea ce aleg sa port, fara a ma complace in „trend-ul” majoritatii, , fara a mai fi blocata in mediocritatea produselor „de firma”. Aleg produsele handmade findca sunt create cu dragoste si daruire, pentru ca ele exprima frumosul inimii ce le creeaza.

  3. Aleg sa port produse handmade si sa creez mai ales pentru ceea ce reprezinta, ceea ce transmit, mesajul de naturalitate, pasiune pentru lucrul creat cu mainile tale, din imaginatia ta, cu sudoarea ta daca pot sa spun asa. De fapt cred ca lucrul manual m-a ales pe mine din momentul in care am pus prima data mana pe margelele facute de strabunica si m-am minunat indelung de maiestria lor. A fost dragoste la prima vedere. Dar aleg handmade-ul si din dragoste pentru coltisorul asta de univers unic si deosebit care ne-a fost daruit, si care ar mai avea o sansa daca am incetini putin si ne-am bucura de natura si de natural. Din speranta de mai mult natural sustin cu toate fortele acest trend, care sper sa ia amploare si sa-i indrepte pe cat mai multi spre frumosul natural,spre creatia manuala, spre refolosirea ingenioasa, creativa a resurselor aflate la indemana noastra.

  4. Lara

    22 aprilie

    Aleg produsele handmade pentru ca le pot face singura.
    Le aleg pentru ca nimic nu inlocuieste zambetul copiilor care vin sa faca poze cu o printesa „adevarata” aparuta din senin printr-un parc.
    Aleg produsele handmade pentru ca ma ajuta sa transform visele in realitate si sa impletesc frumos fantezia cu realitatea.

  5. Kikimiki

    21 aprilie

    “Aleg sa port produse handmade pentru ca…’

    pot fiu eu .. cum sunt eu …fara masca sociala impusa de unii si de altii, fara incadrari in tipare sau intr-o serie …de ce sa port „serii”?!?!?sau sa ma incadrez tiparele unuia si altuia ??? cand pot sa fiu eu si sa ma exprim cum vreau purtand ceva unic creat cu multa pasiune ,dragoste de frumos si de culoare .parerea mea 😉

  6. dodo

    19 aprilie

    “Aleg sa port produse handmade pentru ca…’

    desi nu-ti trebuie neaparat ti se strecoara in suflet, desi poate nu te conving din prima, te intorci si le privesti cu atentie …ca nu te poti dezlipi de ele, desi poate nu este stilul sau culoarea care te defineste te intriga si te face sa le doresti, sa le ai neaparat…
    cred ca este magie…sau poate au suflet.
    poate ambele……. doar sunt magice si create din suflet.

  7. Aleg sa port handmade pentru ca ma reprezinta , pentru ca imi place si pentru ca intodeauna sunt admirate pentru originalitate .

  8. Ciocio

    18 aprilie

    …pentru că mă fac să arăt ca şi cum aş fi ieşit dintr-o poveste.

  9. Madi

    14 aprilie

    Aleg să port produse handmade pentru că… stiu ce inseamna pentru un creator de lucrusoare minunate atunci cand vede ca cineva le poarta cu mandrie.

    Eu intotdeauna voi purta accesorii si haine create de colegii mei din breasla. De ce ? Fiindca vreau sa fac pe cineva fericit, chiar si pentru 2 minute pe zi. Fiindca vreau sa impart si altuia zambetul si bucuria pe care o am in suflet atunci cand cineva imi admira minunatiile din urechi sau frumusetile de la gat.

    Aleg sa port produse handmade deoarece inteleg procesul prin care sunt create, uneori mai complicat, alteori mai simplu, insa intotdeauna cu efectul scontat.

    Aleg sa port lucrusoare la care stiu ca s-a muncit si s-a pus suflet, de aceea prefer sa rasplatesc un artizan pentru munca depusa zi de zi, decat sa achizitionez produse cu adevarat fabricate, nu de oameni, ci de masinarii complicate si total automate.

    Am ales sa port lucruri realizate manual pentru ca, dupa parerea mea, sunt dovada palpabila ca intr-un secol al banilor, al vitezei, lipsei de timp si al preocuparii constante cu un job sau altul, ne intoarcem la origini. Ne intoarcem la vremurile cand bunicile sau strabunicile noastre erau nevoite sa isi faca singurele un sirag de margele din tot felul de margelute „reciclate”, pe care le aveau la randul lor de la mame, bunici si asa mai departe.

    Aleg sa port hainute handmade pentru ca stiu ca au fost facute special pentru mine. Ceva sa se potriveasca mai bine pe mine nu voi gasi nici intr-un milion de ani intr-un magazin cu haine la norma.

    Voi alege in continuare produsele handmade pentru ca, in fiecare zi cand privesc spre panoul improvizat de mine si pe care am pus toate accesoriile pe care le detin, stiu clar ca si in ziua respectiva voi aduce cateva zambete pe buzele unora cunoscuti mie, cat si celor necunoscuti.

    O zi si o vara frumoasa tuturor !
    ~ Madi .

  10. Aleg sa port produse handmade pentru ca dau culoare vietii si imi insenineaza ziua. Aleg sa port produse handmade pentru ca sunt intotdeauna unice si personalizate, e un fel deosebit de comuniune cu o particica din sufletul creatoarelor lor si pentru ca astfel celebrez creativitatea si ingeniozitatea. Aleg sa port handmade pentru ca nu vreau sa traiesc intr-o lume trasa la indigo.

  11. Aleg sa port produse handmade pentru ca au suflet, pentru ca si copiii mei sa se simta ok cu ei insisi.

  12. Georgi

    13 aprilie

    pentru ca ma reprezinta. sunt deosebite, atrag atentia si lasa sa se intrezareasca personalitatea excentrica si nonconformista a celui care le poarta. handmade un fel de mesaj de originalitate spre exterior. in general am vazut firi romantice si artistice care poarta aceste produse, si le sade bine.

  13. Ramona

    13 aprilie

    Creez si port produse handmade pentru ca sunt originale, sunt facute cu suflet, sunt frumoase si deosebite, majoritatea sunt unicat si pentru ca handmade e o arta.

  14. Nix

    13 aprilie

    Aleg sa port handmade si sa fac handmade pt ca vreau ca acest trend sa ia amploare si in Romania, pentru ca vreau sa promovez lucrurile frumoase si personalizate.

  15. Aleg să port produse handmade pentru că aleg sa am atitudine. Aleg sa fug de kitsch , sa ies din multime , sa arat ca se poate… sa fim altfel intr-o lume in care spiritul de turma ne sufoca.Aleg handmade ca pe o arma impotriva banalului si impersonalului. Vreau sa fac echipa cu inspiratia, dorinta,frmusetea pentru a arata ca daca vrem , putem sa concretizam dorintele .E destul…nu-i asa?

  16. Maria Ostry

    13 aprilie

    „Aleg să port produse handmade pentru că…”…ele ma arata asa cum sint; ele imi arata sufletul si nu ii mint pe ceilalti despre mine.
    „Aleg să port produse handmade pentru că…”…pentru ce ele sunt facute de mainile gingase ale oamneilor si acestia sadesc in ele o clipa din fiintarea lor…„Aleg să port produse handmade pentru că…”…pentru ca ele sun udate cu stropi de iubire…..

  17. Loriana

    13 aprilie

    „Aleg sa port produse handmade pentru ca…’

    …ma ajuta sa visez, sa zbor, sa dansez in ploaie si sa iubesc, sa pot fi Zana cea Buna pentru fetita mea si sa fac o multime de vraji…
    …pentru ca ma fac sa intru intr-o alta lume, in care toti sunt cu capul in nori, si indraznesc sa creada in frumos, in bun, in pur…
    …pentru ca imi dau indrazneala sa cred ca pot pasi deasupra realitatii meschine si rele, si ca acolo, deasupra, voi gasi tot o realitate, nu un produs al imaginatiei mele, dar „altfel”, respirabila, curata, normala…
    …si pentru ca as vrea sa imi cresc fetita in acea realitate normala 🙂

  18. Dacian Moon

    13 aprilie

    „Aleg să port produse handmade pentru că…”

    …produsele handmade au personalitate si spun „ceva” despre cea care le poarta. Nu sunt „seci”, nu pot fi trecute cu vederea. Ele completeaza tinuta si readuc in prim plan semnificatia si rolul bijuteriilor / accesoriilor / hainelor. Sa nu uitam ca nu ne imbracam, nu purtam bijuterii si accesorii doar ca sa avem ceva pe noi 😀 O facem pentru a spune ceva despre noi, a „lasa o anumita impresie”, a ilustra o anumita stare. Ce impresie poti lasa si ce stare poti ilustra cu acelasi lantisor de aur pe care l-ai purtat ani in sir sau cu cercelusii (de aur, evident) pe care i-ai primit cand erai mica?! Toate acestea au intrat demult „in peisaj”. Ai nevoie de ceva adaptabil, ceva care sa se potriveasca personalitatii tale, starii tale de moment, hainelor, stilului, chiar anotimpului si zilei respective 🙂 Atunci vei fi unica, si nu asta ne dorim toate?

  19. […] of tutu, revista atelierul Revista Atelierul organizeaza primul concurs. Alege ca comentezi pe site, pe Fan Page-ul revistei sau la adresa de email [email protected] de ce alegi sa porti […]

  20. […] This post was mentioned on Twitter by Revista Atelierul. Revista Atelierul said: Revista Atelierul Nou – Concurs: Republic of Tutu. Citeste acum http://tinyurl.com/yc5xs4t […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share