Window shopping

Distribuie articolul:
Share

Este o frumoasă zi de sâmbătă. Soarele străluceşte, razele lui curioase intră pe fereastra ta şi parcă te invintă să ieşi din casă.

Este vremea ideală pentru o sesiune de shopping. Dar cum bugetul şi situaţia economică actuala nu sunt atât de prietenoase ca vremea de afară, parcă avântul nu este mai este atât de puternic.

Dar de ce să ne refuzâm o sesiune de răsfâţ cu cele mai noi tendinţe? Oare chiar sunt atât de crude vremurile ce le trăim? Nu! Merităm să ne facem de cap un pic. O sesiune de window shopping este exact ce ne trebuie. Este combinaţia ideală pentru a ieşi din casă cu pantofiorii de vară şi rochiţa care nu e potrivită pentru a fi purtată la job şi a ne lua doza de modă atât de necesară.

Window-shoppingul are o grămadă de avantaje, principalul ar fi faptul că vizitând o serie de magazine, reuşeşti să studiezi o serie de oferte şi colecţii şi astfel eviţi cumpărăturile impulsive, în care de atâtea ori ţi-ai luat bluziţa acea frumoasă sau rochia pe care pu şi simplu trebuia să o ai, dar nu le-ai purtat niciodată.

Window-shoppingul dezvoltă imaginaţia. Te pui în locul manechinelor şi faci combinaţii care mai de care mai inedite. Permite-ţi să visezi la outfit-urile tale preferate si sa le pui in aplicare. În fapt, window shoppingul e chiar mai grozav decât orice revistă de modă, te pune în contact cu realitatea din magazine şi aşa ai posibilitatea să vezi mult mai mult.

Window-shoppingul ajută la dezvoltarea vieţii sociale. Cea mai bună modalitate ce a ieşi în oraş este cu prietenele tale. Si in plus, nu stii niciodata pe cine poti cunoaste la o sesiune de plimbat prin magazine.

O sesiune de window shoppind este recomandat să se încheie cu o cafea cu multă spumă şi o briosă delicios decorată împreună cu fetele. Doar meriţi după aşa o zi!

În fapt, mai mult decât o recomandare, e un ritual. Dar numai noi ştim asta! : )

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. cor

    4 iunie

    e vineri azi :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share