CITEȘTI

Îndrumar de înlăturare a monotoniei

Îndrumar de înlăturare a monotoniei

Distribuie articolul:
Share

Ştiţi acele momente  în care în sfârşit ai puţină linişte şi timp să faci orice ţi-ai propus, dar eşti lipsit de chef? Atunci când vrei doar să stai, dar parcă nu ai răbdare?

Trebuie să mărturisesc că eu ştiu. Am astfel de momente, să le zicem de libertate, de care parcă nu pot profita. Şi dacă tot este să fie timp liber, atunci o să profit de el.

Aşa că am făcut, ceea ce probabil cercetătorii britanici au demonstrat că place tuturor, o listă cu câteva idei – 4 mai exact – despre ce aţi putea face când vă aflaţi într-o astfel  de situaţie aparent imposibilă în aşa fel încât să ieşiţi victorioşi.

1. O incursiune în garderobă. Pune un CD cu formaţia ta preferată, alege-ţi cei mai confortabili pantofi şi asortează-i cu piese vestimentare cu care nu i-ai mai purtat. Live a little! Testează noua ţinută cu o plimbare pe strada ta preferată din oraş.

2. Dacă tot suntem la garderobă şi o plimbare nu este exact la ce te gândeai, o reorganizare a acesteia s-ar putea să te facă să descoperi comori ascunse şi noi combinaţii. Nu ştiu la voi cum este, dar în dulapul meu o reorganizare este oricând binevenită. Acum poţi să îţi faci de cap şi să aranjezi preţioasele pe culori şi pe categorii, rochiţele să le asortezi cu jacheta şi eşarfa potrivită, iar pantalonii cu cardiganul preferat.

Partea cea mai bună la o garderobă organizată este că poţi găsi mult mai uşor outfitul ideal pentru fiecare ocazie. Asta până se ve face din nou dezordine, dar doar pentru asta sunt zilele cu ploaie, nu?

Totuşi, aveţi grijă, dacă nu sunteţi sub aura unei noi achiziţii este foarte posibil ca această misiune de organizare să fie un eşec total cu consecinţe grave ce vor suna aşa: Nu am cu ce să mă îmbrac!! Să nu ziceţi că nu v-am avertizat ! : )

3. De la garderobă…să trecem în bucătărie! Recomand cu drag un banana smoothie. Sau orice fel de smoothie. Cine credea că laptele cu banane şi un pic de miere poate fi atât de bun? Eu nu. Dar acum vă recomand această băutură din postura unei dependente.

Într-adevăr, prepararea şi savurarea smoothie-ului nu pot să îţi ocupe atât de mult timp, dar băutura este atât de revigorantă încât sunt sigură că starea de apatie va dispărea aproape instantaneu.

4. Ştii acel teanc de reviste care creşte de la o lună la altă şi toată lumea te întreabă pentru ce le păstrezi?…Pentru astfel de ocazii! Cu o cafea sau un ceai aromat, aşează-te în cel mai confortabil colţisor al căsuţei tale şi fă o călătorie în universul modei şi al frumuseţii!

Vă invit să testati fiecare dintre aceste experienţe şi să ne împărtăşiţi ce alte soluţii aţi găsit pentru a vă însenina o după-masă care iniţial nu promitea prea multe.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Adriana Seculin

    11 octombrie

    Intr-adevar am asemenea momente si o plimbare, o carte buna sau ceva buuunn si dulce imi schimba dispozitia.(O sa incerc si reteta ta de smoothie…) Am constatat ca si o mica sueta cu prieteni dragi la telefon sau fata in fata ma ajuta. Sau un ceai de sunatoare sau aromat. Chiar si acest navigat printre articole si poze frumoase de pe FB, Tw, Stumble sau Pinterest… Multumim de sfaturi, oricum, Anca!

  2. Elise

    7 mai

    Un articol foarte frumos :)!

  3. Foarte interesant blogul tau, imi place la nebunie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share