Facem swap de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

După succesul fulminant al swapului organizat de Domnișoara Babacilu la miez de toamnă, ne-am gândit să repetăm figura, de data asta, mai conservator, în perioada Crăciunului.

Vrei să primești un cadou supriză, super-special făcut cu mult drag de o colegă de breaslă? Bănuiam că da.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva reguli simple:

–        Până pe 30 noiembrie să ne lași aici un comentariu în care să ne spui câte ceva despre tine (ce-ți place, ce nu-ți place, orice crezi că e folositor pentru Moș)

–        Să ne scrii un mail cu adresa ta de acasă pe [email protected]

–        Să creezi un obiect handmade, inspirat de sărbători, special pentru partenera ta de swap

–        Să duci obiectul tău la poștă până pe 15 decembrie și să pândești postașul în zilele următoare

Pe 2 decembrie ne vom folosi de radom.org să facem perechi-perechi și-o să te anunțăm pe cine trebuie să cadorisești. Moșul tău, în schimb, rămâne secret, că doar nu credeai c-o să-ți stricăm surpriza.

Spor la crăciunit!

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Rinalda Faraian

    23 noiembrie

    Yay, swap :X

    Mie imi plac chestiutele shiny si crystal-like, cu tenta regala. Auriu, roz, chestii micute si delicate. De fapt, chiar nu am pretentii, cat timp e facut cu drag 🙂 Poate sa fie orice, de la cercei (desi nu prea port cercei ca nu se vad de par:P) pana la decoratiuni de pom :X

    Sper sa primeasca toata lumea cadouri-surpriza adorabile, eu ma pun pe craftuit 😀

    xoxo

  2. Jewelswithlove

    23 noiembrie

    Buna!Pt ca ador sa fac cadouri,pt ca simtim deja in inimi si suflete caldura si emotia Sarbatorilor,ma inscriu si eu in swap!Ador florile,indiferent de material,in rest,orice cadou,oricat de mic,e o bucurie:) Silvia

  3. Zazine

    23 noiembrie

    Si eu, si eu :))
    Paaaai…. in ultimul timp am facut o pasiune nebuna pentru combinatia verde-roz (care e oricum destul de craciuneasca in sine), imi plac lucrurile facute din materiale moi si apreciez in mod special obiectele decorative.
    La „nu” as trece doar un singur, nu port cercei, ca am urechi sensibile rau care se inrosesc imediat.

  4. Bombmonica

    21 noiembrie

    Jingle jungle bells 🙂

    Mi se pare geniala ideea! Tocmai ma gandeam ca e frumos orice cadou facut de mana, interesant si cu suflet. Si poate practic 🙂

    Thank you, santa!

  5. Roxana

    21 noiembrie

    Imi plac lucrurile handmade, brose, cercei. Culorile nu au asa mare importanta, dar imi place verde, maro, culorile toamnei. Sa fie dragut, fin, cu mult bun gust, sa transmita un mesaj 🙂

  6. Diana

    19 noiembrie

    Ma inscriu si eu. E asa placut sa fii surprins.
    „Mosu” ar trebui sa stie ca sunt o persoana vesela, usor copilaroasa care adora culorile. Cat mai colorat, cat mai vesel, un pic childish, un pic feminin.

  7. Liliana

    18 noiembrie

    Imi place atat de mult ideea, incat nici nu conteaza preferintele mele.Va fi o bucurie sa primesc un cadou facut cu sufletul, cu pasiune si daruire…

  8. emiliana

    17 noiembrie

    Servus tuturor!

    as putea spune ca imi place culoarea turcoaz…restul…e poveste 🙂
    ma bucura tot ce reuseste sa dea viata in noi!

  9. Day

    15 noiembrie

    Iupiiiii,faina ideea!Vin si eu in swap,am deja un superproiect in lucru.Iar pentru Mos…mi-ar placea ceva roz,nu stiu de ce,anul acesta a fost anul roz la mine,ma face sa ma simt speciala!

  10. Ligia

    15 noiembrie

    Eu ador sa primesc cadouri,imi place mai ales turcoazul,pietrele semipretioase,elementele vintage……are MOSUL de unde sa aleaga…

  11. Buna,

    Mi-ar placea sa particip la schimb, cum data trecuta l-am ratat.

    Mai usor ar fi sa spun ce nu mi place: Nu prea(spre deloc) ma impac cu rozul gen baby concept, si nu imi plac culorile prea fade,cum ar fi verde f deschis,bleo, cu exceptii(nude, peach). Imi plac culorile puternice si cu personalitate dar si albul.Imi plac lucruile ce par vechi si cu aspect vintage, imi plac lucrurile cu aspect romantic si boem.Nu imi plac lucrurile prea copilaroase, inclin mai mult spre cele mai feminine. Imi plac bijuurile XXl purtate ca element de individualizare al tinutei, imi plac metalele si dantela.In rest….imi place cam orice..daca a mai ramas ceva dupa triajul asta :)))).

  12. ramona

    14 noiembrie

    Ce idee buna! Si eu vreau sa particip! Ma gandeam oricum sa „produc” niste cadouri mai deosebite pentru prieteni, asa ca … o sa mai adaug o prietena pe lista Mosului!
    Si daca primesc si eu ceva … facut din suflet o sa ma bucur tare mult!
    Ramona

  13. mihaella.ion

    11 noiembrie

    Vreau si eu sa particip la acest swap. Imi plac cam toate obiectele handmade, doar cu bratarile am o mica problema, nu prea le port, ca nu sunt obisnuita cu ele. In rest il las pe Mosu’ sa aleaga el orice material, orice culoare, orice marime.

  14. Roxana

    11 noiembrie

    Hei:)!foarte frumoasa ideea,sunt incantata la maxim de ea!Prefer sa nu spun ce preferinte am…sa fie o surpriza,si bineinteles surprinzator…Abia astept sa aflu cine o sa fie partenera mea de swap sa pregatesc si eu ceva special…v-am pupat!

  15. Clau

    11 noiembrie

    Buna!
    Super faina ideea! Ma inscriu si eu! Iar pentru Mos: imi plac bijuteriile romantice, delicate, discrete( sa nu fie ostentative), culorile mele preferate sunt violet,rosu-sangeriu.
    Mosule, te astept cu drag! 🙂

  16. Raluca

    9 noiembrie

    Buna ziua,
    In acest mesaj ar trebui sa scriu despre ce imi place,ce nu imi place,despre cadoul perfect sau ce mi-as dori de Mos Craciun.Inainte sa ma apuc sa criu aveam atatea lucruri in cap,parca chiar vorbeam cu mine insami despre toate acestea,acum nu mai stiu ce sa scriu.Parca cuvintele au zburat din gandul meu catre …Mos Craciun?Mda…de la capat…
    Cel mai frumos cadou…este speranta?o bucatica din tine? zâmbetul persoanei care te face cu adevărat împlinit? iubirea este, prin definitie, un cadou? o imbratisare? se potriveste tuturor si nimeni nu se supara daca il primeste.Sunt multe astfel de cadouri pe care le poti oferi neconditionat.
    Putem vorbi de cel mai frumos cadou sau cel mai potrivit?Nu cred.Cert este ca atat timp cat daruiesti un cadou,oricat de neinsemnat ar fi el,daca il daruiesti din toata inima,valoreaza mult mai mult decat daca ai incerca sa afli care este cadoul perfect.
    Asta imi place foarte mult,sa daruiesc fara sa cer nimic in schimb,poate doar sa vad putina multumire in jurul meu.Atat.
    Ce imi place?Imi place sa traiesc inconjurata de frumos.Frumosul mi-l creez singura sau il caut in jurul meu.Imi plac multe lucruri din jurul meu si mai ales in preajma sarbatorilor de iarna,cand incep sa visez cu ochii deschisi la povesti.Povesti cu miros de cetina, mere coapte si scortisoara,povesti fara de care viata noastra ar fi goala.Un cadou perfect…lumea feerica a povestilor.
    Noi toti primim,la un moment dat,cadoul perfect sau cel mai frumos,dar putini dintre noi il deschid.
    Sper sa nu fi plictisit cu cuvintele mele,iar cadoul pe care noi il vom oferi sa placa perechii noastre de swap.
    Va multumesc,
    Alexia si Raluca Udriste

    • AnitaBDesign

      10 noiembrie

      Salut tuturor!

      Si eu azi am aflat acest lucru, imi place ideea mai ales ca azi si eu am publicat ceva de acest gen pe http://www.breslo.ro/Forum/Vrei-sa-fii-Advent-Secret-saint_topic_2686

      Deci dc. sunt oameni care vor sa primeasca mai multe cadouri puteti sa-mi scrieti si pe Forum….

      Cred ca sunt prea multe lucruri care imi plac, mai ales designul vestimentar, accesorii si de obiecte….Deci va scriu mai bine ce nu-mi place: culoarea roz.

      Cerd ca e simplu….

  17. Alexandra

    8 noiembrie

    O sa particip si eu la acest swap si abia astept sa o cadorisesc pe partenera mea.
    Sa va spun cate ceva despre mine: sunt complet innebunita de buburuze, absolut tot ce inseamna buburuze sau rosu cu buline negre. Mai nou, pentru ca am inceput sa confectionez accesorii din danteluta, mi-am descoperit si pasiunea pentru vintage, dantela si tot ce inseamna nasturi. Nu imi plac lucrurile complicate, insa imi plac lucrusoarele colorate sau in culori pastelate.

    Bafta fetelor!

  18. Laura

    8 noiembrie

    Buna! Ma inscriu si eu in acest swap. Imi plac mult obiectele hand-made, pentru ca se pune suflet in ele, asa ca orice e bine primit. In general, prefer lucrurile clasice, nu sunt foarte avangardista, atat in materie de decoratiuni cat si de accesorii.

  19. adizzy

    7 noiembrie

    si eu vreau sa particip 🙂 ce imi place? culorile toamnei si oameni de zapada 🙂 super ideea!

  20. ana

    7 noiembrie

    incepand cu inceputul, o jumatate din funkcesorii e studenta la arhitectura, deci she`s a big fan of design, arts and architecture. aceleiasi jumatati ii plac culorile pastelate, fundele, bulinele, volanele, colierele, brosele, dulciurile si florile. toate accesoriile si nu numai pe care le detin sunt cat mai simple si fara sclipici sau paiete 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share