CITEȘTI

Se lansează Lachatterie.ro

Se lansează Lachatterie.ro

Distribuie articolul:
Share

Lansăm Lachatterie.ro şi o facem cu oameni dragi, prăjiturele delicioase şi ţinutele cele mai noi Lachatterie.

Vă invităm vineri, 19 noiembrie, orele 19:00, în incinta showroomului Pixie Shoes să sărbătorim un an de existenţă Lachatterie cu şampanie şi câteva surprize fabuloase” .

Cu drag,

Isabelle @ LaChatterie

PS. De asemenea pe LaChatterie şi produsele sale  extraordinare le puteţi vedea în cadrul evenimentului Atelierul din Expirat, 28 noiembrie 2010.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. isabelle

    18 noiembrie

    merci Mihaella 🙂 bisous

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share