CITEȘTI

Attic sale în club Memento

Attic sale în club Memento

attic sale
Distribuie articolul:
Share

Ce este Attic Sale?

Attic Sale este un eveniment social de fundraising unic, propus de A.R.T. Fusion, în care tu ești personajul principal! Aici tu ești cel care face o diferență în viața socială a grupului tău de prieteni, tu ești cel care contribuie la atingerea unei cauze social-educaționale – susținerea continuării activităților educaționale ale  Asociației A.R.T. Fusion.

Attic Sale face parte dintr-o campanie de fundraising mai amplă inițiată de Asociația A.R.T. Fusion, „Dedicat tinerilor! Susținut de prieteni!”, prin care A.R.T. Fusion dorește să contribuie în continuare, cu aceeași dăruire și entuziasm, la dezvoltarea competențentelor tinerilor cu ajutorul artei participative: teatru forum, bibliotecă vie, animație stradală.

Attic Sale este un târg de obiecte vechi dedicat celor care iubesc să își petreacă ore în șir cautând comori în podul casei sau în dulapul bunicilor, rememorând sau descoperind parfumul vremurilor de altă dată.

Dacă tot ție nu-ți place că ziua e prea scurtă, că alergi dintr-o parte în alta de dimineața până seara, că lumea e indiferentă la probleme lumii, că devenim o țară de pesimiști, că uităm să ne bucurăm de lucruri mici împreună, atunci e momentul să spui DA pentru Attic Sale, să mergi acasă, să sortezi lucrurile vechi din podul casei de care nu mai ai nevoie și să le vinzi în spațiul special pregătit de noi la Attic Sale. Noi îți pregătim contextul, tu vii cu lucrurile!

 

Când?

În zilele de 19-20 martie 2011, orele 12.00-18.00.


Unde?

Memento Pub & Underbar, str. Șepcari nr. 16 (zona Centrul Vechi-Lipscani).

De ce să participi?

  • Dacă îți place să participi la târguri de obiecte vechi și vintage, să povestești, să creezi, atunci tu ești participantul perfect al unui Attick Sale!
  • Pentru că nu ai mai făcut de mult curățenie în podul părinților sau în lada de zestre a bunicii și ai descoperit o mulțime de lucruri interesante
  • Pentru că poti să scapi de lucrurile pe care nu le mai folosești și să câștigi bani de buzunar în același timp
  • Pentru că poți participa împreună cu prietenii la acest târg
  • Pentru că A.R.T. Fusion îți oferă cel mai “cool spațiu” de întâlniri și cea mai bună oportunitate de a contribui și tu la o lume mai bună și plină de oportunități de dezvoltare pentru tineri
  • Pentru că vor veni foarte mulți vizitatori la Attic Sale, iubitori ca și tine de obiecte vechi
  • Pentru că poți să-ți îmbunătățești abilitățile de vânzător
  • Pentru că e FUN
  • Pentru că și prietenii tăi pot să susțină A.R.T. Fusion alături de tine, fără niciun efort considerabil

 

Condiții de participare:

  • Poți aduce la târg obiecte vechi sau vintage din următoarele categorii: haine, accesorii, bijuterii, obiecte mici, precum cărți, aparate foto, fotografii, discuri de vinil și chiar obiecte mici de mobilier, precum lămpi vechi sau aparate de telefon retro
  • Contribuția ta la suținerea programelor A.R.T. Fusion este de 50 Ron, taxa de participare la târg (include masă și scaun asigurat de noi)
  • Noi îți vom asigura “spațiul” de expunere (masă și scaun, precum și locația)
  • Obiectele sunt prezentate la intrare, verificate și inventariate
  • Nu acceptăm produse murdare, cu defecte, foarte șifonate, decolorate sau deformate
  • Va exista un colț unde puteți aduce haine sau obiecte pentru donații, diferite de cele dedicate vânzării
  • Poți participa împreună cu încă 1 prieten la targ

 

Fondurile obținute în urma campaniei de fundraising vor fi direcționate către Asociatia A.R.T. Fusion pentru dezvoltarea de programe și activități de educație non-formală din sfera artelor participative: teatru forum, bibliotecă vie, animație stradală.

Echipa A.R.T. Fusion!

Persoane de contact:

Andreea Lipan 0720. 234. 597

Cristina Stan 0741. 769. 180

Monica Gavriluță 0724.264.188

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share