Semn pentru ușă Welcome Home

Distribuie articolul:
Share

Mie și fetiței mele ne plac foarte mult bețișoarele de înghețată. Poți să faci atâtea lucruri cu ele! Noi le aranjăm pe covor în formă de litere, cifre și tot felul de forme. Sunt ideale ca să și construiești ceva, deoarece sunt foarte ușor de lipit. Ne-am făcut așadar un semn pentru ușă cu Welcome Home. Am ales să facem o căsuță, dar cred că există o mulțime de posibilități de a combina și lipi bețișoarele. Nu e deloc greu și durează puțin. Iată cum am procedat noi:

Materiale: bețișoare de înghețată, lipici, markers, o fundiță

Cum am procedat:

1. Am așezat bețișoarele în formă de căsuță și ne-am dat cu parerea: dacă e potrivit acoperișul, cum să fie căsuța și alte mici detalii.

2. Fetița mea a lipit căsuța în partea de jos cu un bețișor orizontal așezat peste celelalte verticale, iar în partea de sus cu două bețișoare. Amândouă am potrivit acoperișul și l-am presat să stea lipit.

3. Am lăsat căsuța să se usuce puțin, apoi cele două mânuțe mici au desenat ușă, o fereastră și floricele. Am scris pe cele două bețișoare orizontale de sus Welcome Home.

4. În partea de sus, de acoperiș, am prins fundița. Și am adăugat în ultimul moment, ca tușă finală, o față zâmbăreață ce e de fapt o radieră.

5. Deoarece ușa noastră e de metal, am lipit semnul cu aracet direct pe ușă. Dar pe o ușă de lemn semnul poate fi atârnat de un cui mic.

Spor la lucru și vouă.

Ema

http://ema-decorations.blogspot.com/

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share