Rame foto decorate manual

Distribuie articolul:
Share

Pentru cei care nu vor să-și ascundă amintirile printer în albumele cu poze am creat și decorat câteva rame foto. Sunt rame din lemn, pictate manual folosind culori de ulei și decorate cu mărgele, fâșii de hârtie – prin tehnica quilling și diverse accesorii.

.

.

Rama are o dimensiune de 13,3 x 18,3 cm, cu dimensiune de afișare poza de 13,5 x 8,4 cm , dimensiune poză 10 x 15 cm, putând fi expusă atât vertical cât și orizontal.

Ramele foto pot fi decorate pentru o anumită temă, în care să se încadreze perfect poza. Astfel am creat o ramă foto cu temă marină, perfectă pentru amintirile de la mare, care să imprime vizionarului senzația de cald, liniște, relaxare, concediu.

O altă temă folosită pentru decorarea ramelor foto este cea a evenimentelor. Fie că este un eveniment special, deosebit față de altele sau un eveniment în familie, rama foto este decorată cu hârtie prin tehnica quilling și accesorizată cu mărgele aduce o notă aparte pozei, făcând-o mai specială, unică așa cum a fost și evenimentul imortalizat prin poze.

Cea de-a treia temă folosită pentru ramele foto prezentate aici este tema florală. Aceasta se poate folosi pentru mai multe categorii de poze, în funcție de coloristica pozei, de luminozitate, de încărcătura emoțională, dar și de cât de încărcată este poza cu detalii.

Pentru a nu încărca foarte mult sfera vizuală este de preferat folosirea a maxim 3-4 culori, folosind paleta cromatică pentru a realiza o ramă foto deosebită, unică, așa cum este fiecare obiect realizat handmade.

Pentru ramele foto florale am folosit atât tehnica quilling cât și tehnica origami.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share