CITEȘTI

Revista Atelierul, Street Delivery, ploaie şi vops...

Revista Atelierul, Street Delivery, ploaie şi vopsele

Distribuie articolul:
Share

Trei zile am stat la cortul Atelierul şi am creat minunăţii handmade, am organizat workshopuri de pom-poms cu Handmade my love, de sculptură în lut cu Elena Gheorghe, iar cel de fotografie pe lemn a fost amânat definitive din cauza ploii torenţiale.

Am alergat prin ploaie, am dansat, am ascultat muzică de nuntă de la vecinii din parc ce sărbătoreau, bineînteles o cununie, am împrumutat cuie, şuruburi, ciocane celorlalţi participanţi ce nu avea uneltele necesare. De asemenea am colorat sticle şi borcane, am colorat scaune, cutii şi cutiuţe. Ne-am distrat, ne-a plăcut, şi cu ploaie şi fără.  Cred că ploaia a făcut şi mai interesant această ediţie a Street Delivery. Va rămane ediţia Rain on Street Delivery.

Mulţumim Street Delivery !

PS Ne vedem sâmbata şi duminica asta la Femei pe Mătăsari  la târgul de handmade LaBazar şi la Biblioteca Vie ediţia feminină ambele co-organizate de Revista Atelierul.

Pozele sunt realizate de Lulutu Geller

 

 

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] In iunie am fost prezenti la Street Delivery. […]

  2. Ploaia aduce belsug 😀 Lasa ca-i bine!!! Felicitariiiiiii! Va pup :*

    • Exact, chiar a adus belsug, s-au baricadat oamenii la noi in cort si am facut sticle colorate cu ei, am promovat prin viu grai revista, ne-au cunoscut mai bine 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share