Scrapper la majorat

Distribuie articolul:
Share

Scrapper în Romania sărbătorește luna aceasta..majoratul…dar nu unul exprimat în ani ci în luni și provocări…

18 luni..18 provocări organizate pentru a incita publicul românesc la creație.

Există câte o provocare în fiecare lună, temele fiind foarte variate, acoperind toate zonele handmade, din acestea enumarăm provocări ca „retro”, „rețetă de succes”, „legenda iepurașului de paște”, „floral”.

Scrapper a fost conceput timid, dar cu planuri mărețe de către Laura, iar astăzi echipa numără opt membri, opt fete pasionate de handmade și tot ce ține de craft. Laura, Ramona, Mădălina, Anita, Veronica, Rux, Doina și Mihaela vă vor încânta în fiecare lună cu creațiile special concepute pentru scrapper, aceasta fiind și una din îndatoririle în calitate de membru DT (design team).

De asemenea, dacă doriți să le cunoașteți, să aflați diverse lucruri despre ele, echipa în noua formulă a fost prezentată pe blog sub forma unui scurt interviu, poze tip colaj cu fiecare membră în parte.

Scopul și tematica au rămas neschimbate, în schimb acum există conceptul de provocare între membrii echipei, există sponsori din ce în ce mai mulți și darnici dispuși să premieze cele mai frumoase creații, toate acestea reușind să creeze un spațiu online plăcut unde te vei întoarce în fiecare lună cu plăcere. Iar lucrări interesante nu au întârziat să apară, acestea acoperind o paletă foarte largă de craft, handmade, lucru manual, artă…absolut orice realizat manual respectând tema și câteva reguli simple (de exemplu, proiectul sa fie nou și special realizat pentru provocare).

Pentru că în general contează enorm când cei din jur te apreciază și admiră, există noțiunea de Guest Designer, acesta fiind ales de echipă din rândul participanților iar cel ce crează cea mai frumoasă și interesantă creație se va alătura pentru o lună echpei, va avea o lucrare prezentată la loc de onoare în noua provocare și de asemenea va acorda un interviu astfel încât toți urmăritorii blogului să poată afla mai multe despre acesta. Un lucru interesant, mai ales într-o lume în care acțiunile benevole și fără profit sunt din ce în ce mai rare. Mai jos puteți vedea câteva din lucrările realizate de Guest designer-ii Scrapper, precum și o imagine cu provocarea de luna aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe detalii gasiți pe blog (http://scrapper-in-romania.blogspot.com/) , iar noi le felicităm pe fete pentru efortul creativ depus și le urăm „La cât mai multe provocări”!!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ramona

    8 septembrie

    multumesc mult pt aprecieri
    ma bucur ca v-a placut

  2. micaela gh

    8 septembrie

    La Multe Provocari!!!!!!!!!
    Felicitari Ramona pentru articol.Foarte bine scris.

  3. Rux

    7 septembrie

    La multi ani:)!!

  4. Laura

    7 septembrie

    Multumim Ramona 🙂 E o adevarata surpriza! Un articol foarte frumos scris.

    Laura

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share