incubator107 Sărbătoare

Distribuie articolul:
Share

Vouă, celor care știți încă să vă bucurați, să prețuiți și să fiți calzi,

Hai să facem Sărbătoare în incubator107 când se lasă seara lui 3 decembrie, la ora 8, în Popa Nan 82. Hai să fie ca-n familie – învățăm împreună, cântăm împreună, venim cu merinde și galbeni, dar mai ales ne strângem unii în alții și creștem. Dacă încă nu ești de-al nostru, dar ești curios, scrie-ne până joi la [email protected]. Spune-ne de ce vrei să vii și de ne convingi, vii la celebrație cu o invitație – pentru doi ca noi!

O să fie o experiență de amintit – cine credea c-o să știi să te dai pe monociclu, c-o să prepari cafea din Nicaragua și-o să călătorești prin Japonia! O să cam ai ce povesti la nepoți – tu ai dansat bachata, chiar tu ai făcut cozonac și-ai decorat bradul, ba chiar, în ciuda oricăror așteptări, ai învățat să machiezi și să coafezi.

O să fie o amintire de experimentat – facem Piața Făuritorilor cu ultimile invenții ale meșterilor noștri făcători și licităm artefactele cele mai spectaculoase! Neli și prietenii ne strâng laolaltă în jurul cântecelor de leagăn, a cântecelor vechi și a colindelor. Colac peste pupăză, Grimus ne dăruiesc un concert care preschimbă orice hibernare într-o Sărbătoare!

Și pentru că noi suntem noi – ne mutăm cu cortul în Traian 107 să facem tărăboi la jam session cu Neli și prietenii, să chiuim la Cirque du Soleil 3D, să jucăm HABITAT și să răsărim cu Teatru Labirint. Cafea la oală, lumină, o nouă sărbătoare.

Hai să scoatem scântei!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share