Recenzie: The homemade home

Distribuie articolul:
Share

50 de proiecte și idei inspiraționale pentru fiecare cameră, idei de cadouri aparte, obiecte vechi transformate în adevărate piese-vedetă, flori, nasturi, recondiționare și reinvetare sunt doar câteva din elementele pe care le poți găsi în cartea „The homemade home” scrisă de Sania Pell. Și toate acestea fără să fie nevoie să golești pușculița.Am cartea de aproape două luni, timp în care am încercat câteva proiecte propuse în carte, dar am și găsit inpirație pentru proiecte noi. Pentru mine, această carte este despre plăcerea de crea pentru casă și despre a stiliza și personaliza obiectele cu care te încojori.

Iată câteva lucruri care îmi plac la această carte:[heartlist]

  • Cartea este plină de fotografii frumoase. Acest lucru, cel puțin pentru mine, este foarte important. Sunt genul acela de fotografii care plac, dar mai mult decât atât, care inspiră.
  • Pentru fiecare proiect, Sania oferă instrucțiuni detaliate, fotografii și diagrame pentru fiecare pas.
  • Proiectele sunt simple și accesibile, dar inspiraționale.
  • Autoarea încurajează utilizarea și reinvetarea materialelor pe care cititorul le are deja în casă.
  • Cartea este aerisită și frumos structurată – masa din bucătărie, fereastra, decorațiuni pentru scaune, patul, corpuri de luminat, decorațiuni, cadouri și alte lucruri mici.
  • Este un cadoul ideal pentru o persoană căreia îi place să creeze lucruri pentru casă, pentru cei mici sau căreia îi place să refolosească obiecte și materiale.[/heartlist]

Cum sunt pasionată de tot ce ține de design interior (a se citi obsedată), cartea The homemade home este pe gustul meu – de la prezentare și format la conținut.

Totuși nu este o carte care să te învețe foarte multe lucruri noi, mai ales dacă ești o persoană care deja a experimentat mai multe tehnici. Nici nu își propune asta. Este cartea ideală pentru măsuța de cafea.

Sania Pell este scriitoare, designer și stilist și locuiește împreună cu soțul ei și cei doi copii în Londra. Contribuția ei ca și stilist s-a regăsit în publicații ca Elle Decoration, The Sunday Telegraph și The Mail On Sunday.

Nume: The Homemade Home
Autoare: Sania Pell
Limba: engleză sau germană
Număr pagini: 192
Număr proiecte: 50
Web: saniapell.com

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. georgi

    24 februarie

    cartea asta e minunata, utila, plina de idei. si uitasem complet de ideea cu transformarea facuta acelui lampadar. nu reuseam sa-mi dau seama de ce tot caut un lampadar vechi pe la flohmarkturi. 😀
    in cele din urma tot o sa trebuiasca sa o cumpar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share