CITEȘTI

Tombola cu premii Happy Scrappy

Tombola cu premii Happy Scrappy

Distribuie articolul:
Share

Veronica, spiritul creativ și pasionat de scrapbooking din spatele Happy Scrappy, ne-a scris despre redeschiderea magazinului ei online, dar și despre promoțiile și tombola organizate cu ocazia acestui eveniment, acum la început de primăvară. Mai jos puteți citi despre ce este vorba.

Happy Scrappy (fostul Scrapbook Emporio) are plăcerea de a anunța lansarea pe 14 martie a noului magazin online cu produse scrapbooking.

Pentru a sărbători evenimentul, în prima săptămână Happy Scrappy va avea promoții de 20% la diverse produse. Însă asta nu e tot pentru că, pe lângă aceste reduceri, HAPPY SCRAPPY organizează și o tombolă cu premii.

Cumpără produse în valoare de minim 100 RON și ai șansa să câstigi 10% din valoarea TUTUROR comenzilor valide primite în perioada 21 martie-18 aprilie 2012. Pe 19 aprilie 2012 toate comenzile intră în tombolă, în urma căreia va fi stabilit câștigătorul – prin intermediul random.org. În aceeași zi, la ora 18.00 va fi anunțat și fericitul câștigator.

Având ca și motto „Hrană pentru suflet”, Happy Scrappy există pentru a aduce bucurie în viața celor pasionați de frumos, obiectivul său major fiind de a oferi produse scrapbooking de înaltă calitate la prețuri cât mai competitive. Iar prin atelierele pe care le va organiza, Happy Scrappy vă oferă ocazia de a vă descoperi și dezvolta potențialul creativ, de a intra într-un univers captivant unde toată lumea are șansa de a-și petrece timpul liber într-un mod util, plăcut și creativ. Veți vedea cum puteți transforma ceva banal într-un obiect realmente artistic și cum puteți da viață idelor voastre cu hârtia, culorile și câteva obiecte decorative.

Pe blogul Happy Scrappy găsiți deja multe tutoriale, un dicționar de termeni specifici și multe alte detalii utile, fie că sunteți începători sau nu.

 Deci, să recapitulăm: Happy Scrappy vă așteaptă mai întâi cu o săptămână de promotți (începând de pe 14 martie) și apoi cu o lună întreagă (21 martie – 18 aprilie) în care să participați la tombola cu premii în produse scrapbooking.

Happy Scrappy vă așteaptă cu drag și vă urează mult noroc și distracție plăcută!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Corectie: un set de 400 de pernute adezive…

  2. Avem marea placere de a anunta castigatorul tombolei Happy Scrappy, care s-a incheiat ieri, 18.04.2012. Acesta este d-ra Adriana Vaduva, care isi va ridica premiul asap si care si-a ales un set de 8000 de pernute dublu-adezive pentru a da aspect 3D albumului scrapbook la care lucreaza si de care e foarte mandra. Si pe care abia asteptam si noi sa-l vedem :P.
    Felicitari, Adriana, ne bucuram pentru tine si happy scrappin´ in continuare ;)!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share