CITEȘTI

Cedratine Vintage House organizează Târgul de Prim...

Cedratine Vintage House organizează Târgul de Primavară “100% Vintage”

Distribuie articolul:
Share

În data de 12-13 mai, în intervalul orar 10:00-20:00 vă invităm să luati parte la targul de primavara “100% Vintage ”organizat la Cedratine Vintage House, de pe B-dul 1 Decembrie nr.4, Cluj Napoca.

În cadrul targului, vizitatorii vor putea putea găsi produse handmade, bijuterii, haine şi accesorii vintage şi vor avea ocazie de a alege cadouri deosebite pentru prieteni şi familie, produse lucrate manual, haine şi accesorii de designer.

De asemena vizitatorii îşi vor putea delecta simţurile cu dulciuri oferite de Cedratine Cooking House: muffins şi cupcakes, prăjituri de casă şi sucuri naturale.

Evenimentul va aduce aproape artişti artizani ce vor prezenta lucruri unice şi inspirate: accesorii, decoratiuni, podoabe, tocmai bune să insufle spirit primăvăratic!

Nu va lipsi muzica live şi buna dispoziţie!

Se anunţă un week-end cu soare, muzică frumoasă, flori de primavară, prăjituri de casă şi inspiraţie artistică!

Intrarea este liberă!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share