Crăciun DIY – Roșu & Verde

Distribuie articolul:
Share

Bine v-am regăsit la o nouă serie de articole de inspirație pentru Crăciun! Am pregătit pentru voi inspirație cu Moșul, fulgi de nea, zurgălăi, lumânări, fetru, turtă dulce, brazi și luminițe.  Pentru primul articol m-am gândit să începem simplu: 11 proiecte DIY care folosesc cele două culori ale Crăciunului: roșu și verde.

În prima imagine am adunat câteva proiecte DIY simple, pe care le poți face cu ce mai ai prin casa sau cu un drum rapid până în parc. Un mobil cu brazi, fulgi si globuri, un brăduț făcut din panglici, un ornament din resturi de materiale, un aranjament de lumânări și crenguțe și etichete de cadouri naturale. Toate sunt așa de simple încât n-au nici măcar nevoie de instrucțiuni.

Mobil decorativ

Invitație

Brad din panglici

Ornament

Aranjament

Etichete de cadou

Pentru cei dintre voi care sunteți mai pricepuți în ale meșteritului v-aș propune să încercați: brăduți îmbrăcați în sclipici, o broderie de sărbătoare, un candelabru natural (pentru care eu aș folosi lumânări electrice, ca să nu dau foc la casa 🙂 ), cadouri naturale făcute din flori verzi, pahare și un stand de prăjituri pictate.

Brazi cu sclipici

Broderie înrămată

Candelabru natural

Cadou natural

Pahare pictate

Suport pentru prăjituri

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share