CITEȘTI

Concurs fulger! Doar azi poți câștiga o invitație ...

Concurs fulger! Doar azi poți câștiga o invitație la atelierul Iubire MAIArtistică!

Distribuie articolul:
Share

Nouă nu ne place când zilele de vineri sunt mohorâte așa că ne-am gândit să vă înveselim ziua cu un concurs fulger! Concursul va dura doar azi și se va încheia la ora 19:30 iar ca premiu avem o invitație la atelierul de croșetat Iubire MAIArtistică! Tot ce trebuie să faci ca să participi la concurs este să dai LIKE la paginile de Facebook Atelierul și Interaktiv University + un share public la postul concursului.

Pe data de 9 februarie (Sâmbătă), ora 10:30, Interaktiv University vă invită la atelierul “Iubire MAIArtistică în care vom învăța împreună să croșetăm cadouri inedite pentru cei dragi.

 cover

Iubire MAIArtistică va avea loc într-o atmosfera deosebită, învăluită de zâmbete și miresme dulci la OMRA. (Strada Occidentului, Nr. 11, sect. 1, București – zona Piața Victoriei)

Împreună, vom învăța să croșetăm inimioare mai mici pentru a putea fi folosite ca breloc sau mai mari pe care veți putea așeza cele două pahare de șampanie (suporti de pahare) sau pe care le puteți atașa de haine, ghiozdane sau orice accesoriu care va căpăta astfel mai multă personalitate.

Sigur că nu vor fi în fiecare zi pahare de șampanie, dar ceașca de cafea sau cea de ceai vor avea alt farmec când vor sta pe o astfel de inimioară croșetată.

Înscrierea la atelier se face folosind formularul de pe pagina evenimentului: http://interaktiv-university.ro/iubire-maiartistica iar dacă menționezi Revista Atelierul în formularul de înscriere beneficiezi de o reducere de 33%. Astfel vei benefica de atelier la costul de 40 de lei, în loc de 60 lei.

Pentru orice întrebare legată de atelier sau informații, puteți trimite un email la: [email protected] sau suna la 0742.150.080.

Vă așteptăm cu mult drag!

Afis MAIArtistic-februarie-small

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share