CITEȘTI

Open House la Attitude Ballet Studio & Art Sc...

Open House la Attitude Ballet Studio & Art School

Distribuie articolul:
Share

Attitude Ballet Studio & Art School (str Emil Balaban 6) vă invită în weekend-ul 2 – 3 martie la Open House!

Timp de două zile vei putea participa la 32 de ateliere de balet, flamenco, dans contemporan, pictură, handmade, stencil, actorie și multe altele.

program open house

Ambele zile de Open House le începem de la ora 11:00 în sala Studio cu un atelier de Balet pentru copii (Mini Balet) unde aștepăm prichindei între 4 – 6 ani, iar de la ora 12:00 trecem la Pre-balet cu grupa de 7 – 10 ani.

Programul contiună în sala Studio cu atelierul de Lyrical dance de la ora 13:00, pentru ca de la 14:00 să experimentăm stiluri clasice sau noi de Jazz dance.

De la ora 15:00 revenim la Balet, de data aceasta pentru adulți. Ora de balet este potrivită pentru începători dar și pentru cei care s-au bucurat de experiența dansului academic în copilărie.

De la 16:00 am rezervat o ora Dansului de caracter – o reprezentație stilizată a unor dansuri tradiționale din diverse culturi europene.

Iar de la 17:00 intrăm în lumea Dansului contemporan cu Andreea Duță dansatoare, coregrafă și profesor asistent la secția de coregrafie a UNATC.

Sâmbătă, 2 martie, încheiem ziua cu atelierul de Teatru Dans. De la ora 18:00 vom pune în practică diferite tipuri de exerciții de improvizație, vizualizări ale muzicii, mici construcții coregrafice individuale sau de grup, toate însoțite de discuții pe baza temelor propuse.

Duminică, 3 martie, de la ora 18:00 vă invităm să aflați tainele dansului Flamenco împreuna cu Andreea Gavriliu.

Fiecare atelier durează o oră iar costul de participare este de 20 de lei. Pentru atelierele de dans vă așteptăm în echipament lejer (dresuri, șosete, fustițe, pantaloni lejeri, tricouri, maieuri, body, bluze etc.) iar pentru Flamenco puteți purta pantofi cu toc mic și baretă.

În sala Atelier vom umple cele două zile de Open House cu imaginație și culoare.

Programul începe în ambele zile de la 11:00 cu Actorie pentru copii – o ocazie excelentă pentru cei mici să învețe să-și depășească timiditatea și să-si dezvolte memoria și imaginația.

De la 12:00 facem Jucării – îi vom învăța pe cei mici cum să-și facă singuri un iepuraș pufos, fără să aibă nevoie de ac și ață.

De la ora 13:00 îi așteptăm pe prichindei să experimente cu culori, forme și diverse materiale la atelierul de Pictură pentru copii. Apoi, de la 14:00, vă așteptăm la Pictura pe textile unde vom personaliza sacoșe de in cu ștampile simpatice.

Tinerii vor avea ocazia să-și încerce talentul artistic, în ambele zile, de la ora 15:00 în cadrul atelierului de Pictură pentru adulți.

Sâmbătă de la 16:00 ne inițiem în Quilling – arta rulării hârtiei, iar tot sâmbătă, iar de la 17:00 ne jucăm cu cutii și șervețele la atelierul de Decoupage.

Duminică de la 16:00 facem vaze și suporturi de lumânări personalizate la atelierul de Pictură pe sticle, iar de la 17:00 ne folosim de Stencil ca să facem postere cu mesaje inspiraționale.

În ambele zile de Open House, închidem seria atelierelor cu Actorie pentru adulți, de la ora 18:00.

Toate atelierele creative durează o oră iar costul de participare de 20 de lei include toate materialele necesare, voi trebuie să veniti doar cu imaginația și voia buna.

Attitude Ballet Studio s-a deschis acum mai bine de 2 ani ca școală de balet și dansuri, iar de la începutul acestui an s-a extins cu Attitude Art School – spațiu de cursuri și ateliere creative. Attitude Ballet Studio & Art School este găzduit într-o casa construită în anul 1900, reconsolidată și restaurată cu bun gust, eleganță și creativitate, situată pe strada Emil Balaban nr 6.

Vă așteptăm să ne vizitați virtual la www.attitudeballet.ro sau la Open House, pe 2 – 3 martie 2013!

open house_web

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share