CITEȘTI

Primăvară într-un borcănaș – creme handmade...

Primăvară într-un borcănaș – creme handmade

Distribuie articolul:
Share

Îmi place primăvara cu tot ce are ea, așa cum vine ea, mai întâi tiptil, apoi deodată într-o izbucnire parfumată. Iar parfumurile ei le port în minte până la primăvara următoare.

Pentru că întotdeauna și eu, ca și voi, tânjesc după prospețime, suav, delicat și parfumat astăzi vă voi povesti despre primăvara prinsă într-un borcănaș.

În acest context primăvăratic am testat două creme handmade. Mmmmm! Dacă vreodată ai încercat ceva nou și ai simțit chiar de la început că e exact ce căutai, atunci știi ce am simțit eu.

Am primit prin poștă un plic mic cu două borcănașe de la  Cristina.

borcan 30 ml a 101_1466

Dar ce borcănașe! Pe mine m-au cucerit imediat – sunt chiar ele în sine un cadou foarte frumos, delicat și colorat. Cristina își decorează singură borcănașele pentru cosmetice. Le pictează cu flori, păuni fantastici, buburuze, pisici, copaci stilizați. Și mi se pare o idee foarte frumoasă și originală. Borcănașul tău cu cremă poate fi și un obiect de decor și îți zâmbește vesel de pe raft în fiecare dimineață.

101_1342

Iar cremele sunt o încântare parfumată. De fiecare dată când am o cremă nouă port în minte reclamele văzute la televizor. Acum am avut două creme fără reclamă. Și a fost mai bine. Au fost pline de surprize. Crema de față pentru ten normal / matur este exact ce mi-am dorit de la o cremă: are un parfum suav de caise și măsline, e catifelată, spumoasă și după ce am folosit-o mi-am simțit obrazul bine hidratat. Fetița mea a spus între doi pupici: Miroși atât de bine și obrazul tău e așa fin! Asta era.

100_4297

Crema de mâini are, pe lângă alte ingrediente, ulei de mango și ulei de gălbenele. E perfectă. Are o textură ușoară și chiar hidratează pielea. Recunosc: aceasta e prima mea experiență cu cremele handmade. Nu pentru că nu aș fi avut încredere, dar nu s-a ivit niciodată o ocazie atât de apropiată. Însă acum știu cum e, nu e ca în reclame. E ca în primăvară: magie proaspătă, parfumată și adevărată într-un borcănaș vesel.

Trebuie să adaug și faptul că fiecare borcănaș este etichetat – poți afla ingredientele și termenul de valabilitate. Și fiecare cremă e spornică – doar un vârf de deget e suficient. Și cremele sunt magice și borcănașele jucăușe. Am mai spus asta, nu-i așa?

Alte detalii poți să vezi pe blogul Cristinei.

O primăvară parfumată îți doresc!

Ema

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share