CITEȘTI

Ep. 8 Aleg să port produse de autor made in Ro: Mo...

Ep. 8 Aleg să port produse de autor made in Ro: Mona Luisa Drăguşanu

Distribuie articolul:
Share

Am avut onoarea să o cunosc pe Mona Luisa Drăguşanu la Noaptea albă a Creatorilor şi designerilor de produs organizată de noi în Bucureşti. Produsele ei chic şi adorabil de cochete m-au fascinate de la început şi cred că şi pe voi vă fascinează la fel creațiile feminine și chic de fiecare dată când le vedeţi şi le purtaţi cu mândrie.

We like stilul chic de Mona Luisa şi ne plac creaţiile ei de autor!

Nume, prenume : Drăguşanu Mona Luisa

Detalii despre mine: Fascinată de mic copil de lucrul de mână, foarte minuţioasă şi deschisă spre nou şi orice altă provocare în ceea ce priveşte handmade-ul. Creez mereu ceva nou, fie o ţinută, un accesoriu sau chiar un aranjament floral sau de decor. Iubesc materialele naturale şi simt că prin naturaleţea lor dau viaţă fiecărui lucru creat de mine. Am o satisfacţie deosebită atunci când văd mulţumirea de pe chipul clientelor mele, cliente cărora le creez ţinute care le reprezintă şi care li se potrivesc perfect, scoţându-le în evidenţă calităţile.

IMG_7885Ţinuta este realizată de Mona Luisa Drăguşanu, fotograf Tabarnac Adriana Elena

Meseria de bază: contabil (educatoare, designer vestimentar).

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi:  Admir creaţiile mai multor artizani, dar cele mai importante pentru mine sunt fiica mea, Sabina, care la 17 ani îşi creează propriile bijuterii şi mama mea, cea de la care şi eu am moştenit talentul.

IMG_7861Ţinuta este realizată de Mona Luisa Drăguşanu, fotograf  Tabarnac Adriana Elena

Aleg să port produse unicat pentru că : Atunci când eram mică purtam haine unicat create de mama special pentru mine. Crescând, îmi creez singură propriile ţinute, simt că ceea ce port mă reprezintă, îmi exprimă personalitatea şi mă face deosebită. Întotdeauna mi-a plăcut să ies în evidenţă prin ţinuta pe care o port şi îmi place să cred că persoanele din jurul meu apreciază stilul şi rafinamentul pe care-l exprimă ţinutele mele. Purtând haine unicat mă simt specială!

IMG_7915Ţinuta este realizată de Mona Luisa Drăguşanu, fotograf Tabarnac Adriana Elena

Rubrica ”Aleg să port handmade” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Foarte frumos ca inca mai este apreciat handmade-ul si felicitari ca il promovati!

  2. Este adevărat.Ce ținute face Mona sunt unicat și foarte apreciate.Mă mândresc cu ea (este sora mea). Are foarte mare talent și imaginație.Felicitări!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Te pup dulce!!!!!!!!!

  3. Multumesc mult Revista Atelierul . Ma bucura nespus faptul ca am aparut in paginile revistei . Multumesc Mihaela pentru articolul minunat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share